Bojan (24) pucao sebi u glavu u dvorištu trudne devojke: Ljubavna drama kod Laktaša

NovostiOnline

09. 12. 2019. u 20:40

Бојан (24) пуцао себи у главу у дворишту трудне девојке: Љубавна драма код Лакташа

Foto Depositphotos

Prava ljubavna drama odigrala se u nedelju uveče u selu Bakinci kod Laktaša kada je Bojan S. (24) zbog neuzvraćene ljubavi pucao sebi u glavu u dvorištu porodične kuće njegove trudne devojke Dragane M.
Prava ljubavna drama odigrala se u nedelju uveče u selu Bakinci kod Laktaša kada je Bojan S. (24) zbog neuzvraćene ljubavi pucao sebi u glavu u dvorištu porodične kuće njegove trudne devojke Dragane M.

Posle ranjavanja, Suručić je sa teškim povredama prevezen na Univerzitetski klinički centar RS, gde se lekari bore za njegov život.

Sve se odigralo u nedelju oko 15.50 u dvorištu Draganine kuće, kada je Bojan došao da priča s njom.

- Posle kraće rasprave, Suručić je izvadio pištolj i pucao sebi u glavu, te je odmah prevezen u UKC Republike Srpske - rekao je izvor Srpskainfo.

Meštani Bakinaca su ispričali da godinama poznaju Bojana i Draganu i da se doslovno nikada nisu razdvajali, pa nikome nije jasno zbog čega je Suručić digao ruku na sebe.

U policiji su rekli da im je u nedelju oko 15.50 D. M. iz Bakinca prijavio da je u dvorištu njegove porodične kuće B. S. iz pištolja ispalio hitac sebi u glavu.


(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Dragan

10.12.2019. 05:00

Da, najlakse je (od sve) uzeti pistolj pa sebi u glavu. A najteze je (od sve) ukljuciti mozak, razgovarati pametno I doci do zajednickog resenja.Ali... emotivna inteligencija zahteva "sada I kako samo meni odgovara". Krajnji rezultat je upropastiti I svoj I zivote svih oko sebe. To je krajnje sebicno...

Viktorija

16.12.2019. 21:37

@Dragan - Zivot je od Boga dar. Najveci ovozemaljski greh je sam sebi zivot oduzeti. Dakle, kakav je to problem mogao da bude veci od zivota koji covek ima? Sve kako jeste Dragan je rekao.sve kako jeste, sli nikiga nije osudio. Taj mladi covwk je intelingentno nedozreo, cim je svojim cinom hteo nekom da napravi inat ili kazni druge ili sebe zbog necega. Isuvise sebicno i nepromisljumo sa njegove strane, kakav god da je emotivni udarac u pitanju. Naspram sbega, volela bih da prezivi.