Policija POTISNULA DEMONSTRANTE do Pravnog fakulteta

Tanjug

sreda, 08. 07. 2020. u 01:50

Полиција ПОТИСНУЛА ДЕМОНСТРАНТЕ до Правног факултета

Foto: N. Skenderija

Demonstranti potisnuti sa prostora ispred Crkve Svetog Marka

Policija je nešto pre 2 sata ujtru uspela da "preuzme kontrolu" u Pionirskom parku, odakle je potisnula demonstrante u obližnje ulice, kao i sa Trga Nikole Pašića.


Demonstranti su potisnuti i sa prostora kod Crkve svetog Marka, a prazan je i plato ispred Skupštine Srbije.


U jednom momentu, policija koja je bila ispred Skupštine, krenula je ka Pionirskom parku, kako bi potisnila demonstrante sa tog prostora, odakle su neprestano napadali čuvare reda.


Policija, koja je rasterala demonstrante iz parka, potpuno je preuzela kontrolu nad tim delom grada i postavila kordon oko Predsedništva Srbije, kako u Pionirskom parku, tako i u Ulici kralja Milana.


Broj demonstranata se smanjuje, pošto ih policija potiskuje od Skupštine.


Jedna veća grupa je i dalje u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Pravnog fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Si-objektivno

08.07.2020. 07:36

Gospodo "lupači šerpa",vlast se dobija na izborima! A i tebe Vučiću ne razumem,pa pusti stoku neka umire.Svako ko ne želi da živi i ne mora,to je njegovo apsolutno pravo.

GALEB BIJELI- ANTE BAN

08.07.2020. 08:02

VRLO DOBRO! Treba da ih potisnu sve do Padinske skele, i sa njima u zatvor!To su sve organizovali neprijatelji i spolni i unutrašnji, koji su protiv svekolikog srpstva i pravoslavlja!

prelazi se na rezervne polozaje i rovovsku borbu!

08.07.2020. 10:00

"Vise njih" je resilo da se ukopa oko Pravnog fakulteta.Manje njih odvratilo je napad prema strateskoj tacki Beograda,i sada pokusava da presece i dotur "vise njih" od "Slavije","Tesle" i sa Severa.Manje njih se ukopava na polozajima oko Tasa,dok snajperiste dizu na jele i borove.Oni su samo uslovno "snajperi",jer su naoruzani samo durbinima."vise njih",po "Rojtersima",ceka obecanu isplatu,lizuci rane,u predasima borbi.Sada su negde kod petog miliona dolara,a "manje njih" finansiramo mi...