Tači iduće nedelje sa Trampom?

Tanjug

17. 09. 2018. u 15:18

Kosovski predsednik Hašim Tači sastaće se početkom sledeće nedelje sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, piše Indeksonline

Тачи идуће недеље са Трампом?

Hašim Tači

PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači sastaće se početkom sledeće nedelje sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, piše Indeksonline.

Kako tvrdi taj prištinski portal, pozivajući se na diplomatske izvore, Tači i Tramp će razgovarati "o inicijativi za korekciju granice između Kosova i Srbije, koju su SAD podržale".

"Tako nešto je sasvim očekivano nakon izjave Trampovog savetnika za bezbednost, DŽona Boltona, od pre neki dan. Na konferenciji za novinare u Kijevu, Bolton je rekao da je američka politika takva da, ako dve strane mogu da rade jedna sa drugom i postignu sporazum, SAD neće odbaciti korekciju teritorija", navodi Indeksonoline.

Kako dodaje isti portal, Tramp i Tači će razgovarati i o bilateralnim odnosima, kao i događajima na Zapadnom Balkanu, sa posebnim naglaskom na proces dijaloga između Beograda i Prištine "o postizanju mirovnog sporazuma".
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Čika Velja

17.09.2018. 15:55

Ode po orden zasluga za americku naciju???More jok...ode da mu Veliki Brat u lice kaze da prestane da sere!!!

Braco

17.09.2018. 21:06

Dobit ce 5 minuta da vidi Trampa a ovaj je toliko nezainteresovan za manje narode da ce ga zaboraviti 15 minuta nakon sastanka. Pa ljudi on ne zna ni gdje se Kosovo nalazi. Siptari pukli pare da se vide sa Trampom. Kod njega nema nista dzabe. Plati debelo pa ce mo se vidjeti.

analiticar

18.09.2018. 09:50

@Braco - Vi ste velike neznalice,setite se da kako ni manje ni vise nego 780 Americkih Aviona bilo angazovano na bombardiranje SRJ.A zasto to uradili,dabi sada sve to zaboravite i vi i oni jel ?!!!

BOGDAN

18.09.2018. 05:06

ZA VREME SUSRETA SA TRAMPOM TRAM KE IMATI SAVETNIKA UZ NJEGA DA GA POTSETI KAKO SE ZOVE OVA BARABA, KO GA TU PUSTIJO, STO ON TU TRAZI, I ODAKLE DOLAZI .

Vatro Marx

18.09.2018. 08:18

Nije divoljno samo sa Trampom , sada sina ledu ne prestajeti drugo nista negóda te vucu po ledu, a neznas ni sam gdjeces se zaustaviti. Postoji mogucnost daces naleteti na tankom ledu i povratka vise nemas.