Proglašena lista SNS u Šapcu, poništena lista Zelenovića

Tanjug

16. 05. 2020. u 16:43

Проглашена листа СНС у Шапцу, поништена листа Зеленовића

Print screen Youtube

"Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito", ocenio je Pajić na pres konferenciji, a navodi se u saopštenju SNS
Poverenik SNS za Šabac i prvi na listi te stranke na lokalnim izborima u tom gradu Aleksandar Pajić izjavio je da je lista SNS "Aleksandar Vučić - Za našu decu" proglašena u Šapcu i da će na glasačkom listiću biti pod brojem jedan, kao i na republičkom niovu.


U saopštenju SNS navodi se da je Upravni sud u Beogradu doneo presudu kojom se usvaja žalba i poništava izborna lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", koju je donela Gradska izborna komisija, a Pajić kaže da je time dokazano da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, sa predstavnicima lokalne vlasti, na nezakonit način prikupio potpise građana.


"Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito", ocenio je Pajić na pres konferenciji, a navodi se u saopštenju SNS.


On je dodao da Zelenović sprovodi "skandaloznu kupovinu glasova" u Šapcu, tvrdeći da on i njegovi saradnici ucenjuju 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja, odnosno traži od njih da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje.


U tom smislu, naveo je da SNS poziva nadležne organe da reaguju i spreče kršenje zakona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Tara

16.05.2020. 17:52

Zelenovic se trudio da obori listu SNS ali nije uspeo. Cist dokaz da ko drugome jamu kopa sam u nju upada.

Marija

21.05.2020. 14:47

@Tara - Mislim da nije jos svatio u kakvom drustvu zivimo, Treba svakome dati da izidje na izbore a rezultat posle toga je bitan,Zao mi je sto demokratija i pravicnost nisu svima dostupni.

Tara

16.05.2020. 19:12

Zelenovic se trudio da obori listu SNS ali nije uspeo. Cist dokaz da ko drugome jamu kopa sam u nju upada.