Imala je psihičkih problema, ali on je i dalje brinuo o njoj. Na kraju mu je presudila: Jeziv zločin kod Paraćina, ubila supruga na spavanju!

Z. RAŠIĆ

04. 04. 2020. u 13:49

Telo žrtve pronašao brat osumnjičene za ubistvo

Имала је психичких проблема, али он је и даље бринуо о њој. На крају му је пресудила: Језив злочин код Параћина, убила супруга на спавању!
U PARAĆINSKOM selu Buljane noćas je ubijen sedamdesetogodišnji Milan J, a pod sumnjom da je izvršila ovaj zločin uhapšena je njegova supruga Slavica J. Telo žrtve pronašao je rođak koji je došao u njegovu kuću, a prema priči meštana, Milan je ubijen na spavanju sa više udaraca nekim predmetom, možda motkom.

Meštani kažu za osumnjičenu kažu da ima psihičke probleme.

- Ova porodica godinama je živela i radila u Americi, imaju sina i kćerku koji su još uvek tamo. Ćerka ima porodicu, a sin sad treba da se oženi. Koliko je poznato svima u selu, Milanova žena godinama ima psihičke probleme, zbog čega se ranije vratila iz inostranstva, dok je Milan došao pre par godina, kad je penzionisan. On ima veliku američku penziju, nikakvih finansijskih problema nisu imali i mogli su stvarno srećno da žive da nije njene bolesti – kaže meštanin Dragan Milenković.

On kaže da poznaje žrtvu jer je sa njegovim ocem išao u školu i da je “čovek bio dobar k’o leba”.

Meštani pričaju da je žena bila zbog psihičkih problema ponekad bila agresivna, ulazila ljudima nepozvana u kuće, a ne znaju da li se lečila.

- Svako drugi na njegovom mestu davno bi je ostavio, kažu Buljanci.

Zločin je otkriven kad je u kuću ove porodice došao rođak, u stvari brat osumnjičene i užasnuo se prizorom koji je video, nakon čega je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć. Kako saznajemo, na licu mesta je i Služba hitne pomoći, a uviđaj obavlja Više javno tužilaštvo u Jagodini, nakon čega se očekuje saopštenje Policijske uprave Jagodina o ovoj tragediji.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije