Suđenje za zločin u Čortanovcima: Muž sada negira ubistvo supruge

S. K.

24. 03. 2020. u 23:07

Суђење за злочин у Чортановцима: Муж сада негира убиство супруге

Mesto ubistva u Čortanovcima

Postupak protiv Milana Trbojevića za ubistvo Nade Đukić. Optuženi često govorio da ga supruga vara sa prijateljem
U VIŠEM sudu u Sremskoj Mitrovici započelo je suđenje Milanu Trbojeviću (57) iz Čortanovaca kod Inđije, optuženom za ubistvo nevenčane supruge Nade Đukić (58). Prema optužnici, tužilaštvo Trbojevića tereti za krivično delo ubistvo, koje se dogodilo 8. marta prošle godine, kada je suprugu preklao nožem na nekoliko metara od kuće u kojoj su živeli.

Pred sudijom Maricom Jolić, osumnjičeni je u izlaganju svoje odbrane na optuženičkoj klupi negirao izvršenje ovog krivičnog dela.

- Na sledećem ročištu, 31. marta, biće saslušani veštaci i još nekoliko svedoka - rekla je, za "Novosti", sudija Jolić.

DUGO TRPELA NASILjE PREMA izjavi meštana, Nada je godinama bila žrtva nasilja.
- Optuživao je Nadu da ga vara i govorio da će je ubiti, a pošto se ona tri puta udavala, rekao joj je: "Ti si sahranila njih trojicu, ja ću tebe!" Iako smo je molili da ostane da prespava kod nas, ona je rekla da strahuje da će ih Milan zapaliti i otišla svojoj kući - ispričao je S. R. dan posle ubistva.

Zločin koji je potresao ovo mirno fruškogorsko mesto, prema dosadašnjim izjavama svedoka, svi su izgledi da je nastao zbog njegove sumnje da ga žena vara sa drugim muškarcem. Te večeri, samo nekoliko sati pre nego što će doći do krvave tragedije, Milan i Nada su bili kod bliskih prijatelja, a on je navodno malo više popio.

- Žena nije htela da se sa njim vrati kući na motoru, već je zamolila tog prijatelja, kod kojeg su bili, da je on kolima doveze. Samo što je nju ostavio kod kuće, njihov prijatelj se vratio da proveri da li je Milan dobro stigao, da nije negde pao sa motora. Ali na samo par metara od kuće Milan ga je napao, uz zamerku da se dugo zadržao sa njegovom ženom. Nada kada je čula prepirku izašla je napolje da vidi šta se dešava, prijatelj je seo u kola i pobegao, a ona nastavila raspravu sa njim - kaže naš izvor iz istrage, dodajući da je u tom trenutku Milan izvukao nož i prerezao je preko vrata.

- Kada sam došao do njihove kuće, zatekao sam Milana kako kleči i Nadu koja je ležala na zemlji. U prvi mah sam pomislio da je on nju pretukao, jer sam video da joj je gornji deo tela sav krvav. Tek kada sam se sagnuo, žena je krkljala, a on mi je rekao: "Napravio sam sr..., isekao sam je zbog onog Ci..." - ispričao je, za "Novosti", dan nakon ubistva mladić koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)