VRNjAČKA BANjA – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u noći između subote i nedelje, oko pola sata posle ponoći, u mestu Štulac nedaleko od Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je vozač „golfa“ trsteničke registracije I.B.(37) koji je, kako nezvanično saznajemo, radio kao policajac u Trsteniku, dok su njegove dve saputnice zadobile lakše povrede.


Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je krećući se svojim „golfom“ prema Kraljevu vozač I.B. iz još neutvrđenih razloga udario u metalnu zaštitnu ogradu kraj puta. Od zadobijenih povreda vozač „golfa“ je na mestu preminuo, dok su njegove saputnice, jedna sa teritorije Vrnjačke Banje, a druga sa teritorije varošice Ušće u klisuri Ibra, zbog lakših povreda i pretpljenog šoka preventivno zbrinute u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.


PROČITAJTE JOŠ: Teška saobraćajna nesreća kod Iriga: Sa sahrane krenuli kući, pa na njih naleteo kamion (FOTO+VIDEO)


Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u višesatnom prekidu, a više detalja pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.