TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU U NOVOM SADU: Poginuo radnik, propao u okno (FOTO)

Lj. P.

25. 01. 2019. u 14:23

Na gradilištu “Pupinove palate” u centru grada, u petak oko 11.30, pronađeno je telo radnika Neđe T. (54)

ТРАГЕДИЈА НА ГРАДИЛИШТУ У НОВОМ САДУ: Погинуо радник, пропао у окно
(ФОТО)

Foto Lj.P.


NA gradilištu “Pupinove palate” u centru Novog Sada, u petak oko 11.30, pronađeno je beživotno telo radnika Neđe T. (54). On je, kako se pretpostavlja, pao sa 12. sprata u okno predviđeno za lift.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, lekarska ekipa je na mestu nesreće zatekla 54-godišnjeg muškarca bez znakova života, i mogli su samo da konstatuju smrt. Nesrećni čovek je pod još nerasvetljenim okolnostima pao sa velike visine objekta u izgradnji u Bulevaru Mihajla Pupina 4, a bio je radnik firme “Graditelj” sa sedištem u Zvorniku.


Nastradali je, kako saznajemo, bio zaposlen kao pomoćni radnik sa zidarima na spoljnjem delu objekta, i u jednom trenutku je otišao po materijal. Kada ga duže vreme nije bilo, kolege su pošle da ga traže, i u oknu predviđenom za lift su ugledali njegovo telo i odmah su pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, nije mu bilo spasa.

- Zasada nije poznato kako se nesreća dogodila i kako se radnik uopšte našao u tom delu gradilišta - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Na uviđaju na mestu tragedije, pored policije prisustvovali su i iz tužilaštva i inspekcije rada.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

bager

25.01.2019. 15:02

Jos jedan primer Zastite na radu i profesionalnosti balkanskih graditelja i srpskih inspekcija rada i kontrole gradilista