U NESREĆI koja se dogodila danas na jednoj od ivanjičkih strugara u mestu Međurečje, poginuo je Mikan Mijailović (54) iz Ivanjice. Tragedija se dogodila oko devet časova, a prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek je bio na radnom mestu kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, izgubio kontrolu nad mašinom, odnosno testerom "brenta", koja mu je nanela smrtonosne povrede.

Kako saznajemo, Mijailović je došao na posao i počeo da radi na testeri. Iznenada je pao na mašinu, koja ga je posekla, najverovatnije po trbušnoj arteriji, usled čega je izgubio ogromnu količinu krvi. Hitna pomoć je došla odmah po prijavi, u roku od desetak minuta, ali za nesrećnog čoveka, nažalost, nije bilo spasa.

POČITAJTE JOŠ: SVAĐA OKO NOVCA: Pet godina zatvora za pokušaj ubistva majke

Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, mada se pretpostavlja da je Mikanu pozlilo, da je na trenutak izgubio svest, te je zbog toga pao na testeru.

- Sve se odigralo u momentu. Samo smo začuli jauke. Kada smo stigli do Mikana, na sve strane je bilo krvi. Davao je znake života nekoliko minuta, a onda je izdahnuo. Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo šta se dogodilo. Mikan je iskusan radnik, i ranije je radio na ovoj mašini - rekao nam je jedan od njegovih kolega, napominjući da je Mikan bio veoma pozitivan čovek, pun energije i života.

Mikan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.