Probajte američku inovaciju – gumiranje vozila

25. 10. 2019. u 08:00

Пробајте америчку иновацију – гумирање возила
Roma Company na naše tržište donosi proizvode vrhunskog kvaliteta poznatog američkog proizvođača Rust-Oleum®, koje odlikuje jedinstvena inovativna formula
Rustoleum Peel Coat boja u spreju – za gumeno oblaganje


Roma Company na naše tržište donosi proizvode vrhunskog kvaliteta poznatog američkog proizvođača Rust-Oleum®, koje odlikuje jedinstvena inovativna formula.


Rust-Oleum Peel Coat je gumena obloga, zaštitni i ujedno dekorativni premaz u spreju koja se po potrebi i lako skida – odlepljuje i omogućava beskrajno prilagođavanje izgleda vozila.


Zahvaljujući ovim sprejevima za gumeno oblaganje možete da zaštite, a ujedno i dodate lične vizuelne detalje na vaše vozilo, koje će zablistati novim sjajem i neće ostati neprimećeno.


Sprej za gumeno oblaganje se nalazi u aerosol sprej boci, tako da možete brzo i jednostavno da ulepšate svoj automobil, bicikl, kamion ili bilo koje drugo vozilo, i to potpuno sami!

Možete ga koristiti za felne, haube, kućišta retrovizora, dakle na svim plastičnim, metalnim, staklenim, hromiranim i drugim površinama. Dostupan je u beloj, crnoj, crvenoj, srebrnoj, narandžastoj i zelenoj boji.


Lako se uklanja, što znači da možete, ako poželite, skinuti postojeći sloj premaza, tj. odlepiti ga poput nalepnice, i naneti ponovo kad god poželite.

Osim estetske, taj gumirani premaz ima i drugu važnu ulogu – štiti branike i karoseriju vozila od ogrebotina koje mogu da ostave razni ostaci na kolovozu.(PR)
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije