LIMUZINA ZA EVROPSKE PUTEVE: U Novom Sadu na brodu ”Cepelin” spektakularno predstavljen model Tojote Kamri

S.B.

18. 09. 2019. u 01:30

ЛИМУЗИНА ЗА ЕВРОПСКЕ ПУТЕВЕ: У Новом Саду на броду ”Цепелин” спектакуларно представљен модел Тојоте Камри

foto S bajic

Na brodu “Cepelin” u Novom Sadu u utorak uveče je “Gota kar grupa”, ovlašćeni diler brenda “Tojota”, na spektakularan i potpuno neuobičajen način, promovisala novi model “Kamri”

NA brodu “Cepelin” u Novom Sadu u utorak uveče je “Gota kar grupa”, ovlašćeni diler brenda “Tojota”, na spektakularan i potpuno neuobičajen način, promovisala novi model “Kamri”, limuzinu namenjenu evropskom tržištu. Prezentacijom nekoliko segmenata kulture zemlje izlazećeg sunca, protkanih besprekornim glasom Tanje Banjanin, u pratnji njenog benda, prikazom borbe samuraja, izložbom grafika japanskih dvoraca kao i posebnom postavkom “katana”, samurajskih mačeva, za uvertiru u glavni događaj večeri.


Posle 14 godina u Evropu se vratio najbolje prodavan sedan na planeti dočekan gromoglasnim dobošima i bubnjevima u ritmu “Sambansa baterije”.

Dostupan je samo kao hibrid sa samostalnim punjenjem sa potpuno novim 2,5 litarskim hibridnim električnim sistemom. Kamri poseduje TNGA Tojotinu globalnu arhitektonsku platformu koja nižim težištem, krucom karoserijom i naprednim oslanjanjem pruža izvanredno ponašanje na putu. Uz udobnost i veći osećaj kontrole na delu je istinsko uživanje u vožnji.


Novi Kamri je osma generacija tog automobila koji je osvojio veliki broj nagrada i priznanja od kada se pojavio pre 37 godina a prodat je u više od 19 miliona primeraka. Kamri je i sada bestseler sedan u D-E segmentu sa godišnjom prodajom od 700.000 primeraka. Dizajniran je na osnovnim vrednostima koje su ga učinile popularnim a to su najbolji odnos kvaliteta, trajnosti i pouzdanosti u segmentu. Uz tihi rad, udobnost vožnje, privlačan diozajn, prostranost, vrhunsku tehnologiju pogonskog sklopa i novi doživljaj dinamike vožnje, to je automobil potpuno prilagođen evropskom tržištu.PROČITAJTE JOŠ: Na skeneru Novosti "tojota rav4 2.0 wt-ie"


Sanja Blečić, generalna direktorka Gota Kar grupe, naglasila je da je promocija van svih klišea stgandardnog predstavljanja automobila zasnovana na japanskoj izreci “ići go, ići e”, što znači da se jedan susret može doživeti samo jednom u životu.


- Zato smo se opredelili da naši gosti uživaju u manifestaciji nazvanoj “Japan u Novom Sadu”, da osete deo tradicije i kulture dalekog istoka, da probaju gastronomske specijalitete, kao što su razne varijante sušija i rakije sake, pogledaju izložbu umeća pravljenja suvenira od papira... - rekla je Blečićeva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dragan Sweden

18.09.2019. 08:35

Camry je zaista atomobil kakv moze da se samo pozeli.Kvalitetan, pouzdan, trajan. siguran tehnicko resenje na nivou.