JEDAN od najvažnijih događaja u životu svake mlade osobe opasno nam se približava, pa je uveliko primetna nervoza u domovima svršenih srednjoškolki. Jer, pitanje svih pitanja je - šta obući za matursko veče?

Podrazumeva se, svaka devojka želi da te noći izgleda glamurozno, poput princeze, čak i ona koja veći deo godine ne izlazi iz džinsa.

To je moguće postići i u odelu, naročito u crno-beloj kombinaciji, koje posebnom može da učini ekstravagantan kroj i poneki upčatljiv komad nakita.

Želite li, ipak, nešto ženstvenije da odenete za ovu priliku, onda je haljina najbolji izbor. Na raspolaganju su vam modeli najrazličitijih krojeva i dužina, u najmodernijim bojama ove sezone ili sačinjene od efektnih, dezeniranih materijala. Od ukrasa na njima ističu se rese, karneri, plise...

Kao neizostavan dodatak uz njih odaberite minijaturnu svečanu tašnu sa lancem. A, ako se ipak ne osećate najprijatnije u haljini, a želite da postignete isti efekat, idealno rešenje za vas je elegantan kombinezon, od tanje, lepršave tkanine, koji na momente može da deluje kao najlepša haljina maksi dužine.