Anica Dobra dvostruki pobednik večeri

D.N.

31. 03. 2018. u 12:15

Аница Добра двоструки победник вечери

FOTO Centar za kulturu Požarevac

Stručni žiri i žiri publike proglasio na Glumačkim svečanostima «Milivoje Živanović» je Anicu Dobru, za ulogu Milice Njegovan u predstavi “Korešpodencija” Zvezdara teatra
POŽAREVAC – Za pobednika prve takmičarske večeri na Glumačkim svečanostima «Milivoje Živanović», i stručni žiri i žiri publike proglasio je Anicu Dobru, za ulogu Milice Njegovan u predstavi “Korešpodencija” Zvezdara teatra.

Pročitajte još: "Nušić" otišao Berčeku

Prema izboru selektora Milivoja Mlađenovića, do kraja festivala publika će videti još četiri predstave: “Moja ti” - Atelje 212, “Anika i njena vremena” - koprodukcija Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i BEO ART-a, “Kad bi Sombor bio Holivud” - Narodno pozorište Sombor i “Ožalošćena porodica” - Narodno pozorište Beograd.

O ukupnom pobedniku festivala, kojem će pripasti statueta Milivoja Živanovića (1900-1976) i 150.000 dinara, odlučivaće žiri u sastavu Mira Banjac, Ana Sofrenović i Miroslav Radonjić. Završne večeri, u čast pobednika, Beogradsko dramsko pozorište izvešće predstavu “Crna kutija” Ane Đorđević, u režiji Andreja Nosova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije