Ceca: Nisam razočarana!

S. D.

petak, 15. 09. 2006. u 18:17

Цеца: Нисам разочарана!
Sa Cecom Ražnatović posle koncerta u Sofiji: Na ovom stadionu ni Eros Ramacoti nije imao 10.000 ljudi, pa što bih ja onda bila nezadovoljna, kaže Ceca
KONCERT Cece Ražnatović, preksinoć na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, pamtiće se dugo. Ne po prepunim tribinama, već po lošem odzivu publike. Srpska pevačica je u glavnom gradu Bugarske nastupila pred oko 10.000 ljudi, mada se očekivalo mnogo više posetilaca. To joj nije smetalo da okupljenim fanovima peva puna tri časa. Baš kao da je stadion bio popunjen do poslednjeg mesta. Bugari su gotovo sve vreme na tečnom srpskom jeziku pevali sa Cecom uglas, povremeno skandirajući njeno ime. Ona je preksinoć još jednom potvrdila da je veliki profesionalac i pokazala da za dobar koncert nisu potrebne prepune tribine. Ulaznice su koštale 10 evra, a zanimljivo je da su za razliku od običnih karata, one za VIP ložu, po ceni od 150 evra, sve bile rasprodate. Na naše pitanje da li je iznenađena slabim odzivom publike, Ceca je posle koncerta rekla:
- Nisam razočarana, naprotiv, presrećna sam. Koncert je bio fantastičan. Pevala sam tri časa, kao što sam i obećala. Dala sam sve od sebe. Publika je bila zadovoljna, videlo se po reakcijama. Mislim da su karte bile skupe, 10 evra je mnogo i za koncert u Srbiji, a kamoli u Bugarskoj. Ali cenu ulaznica odredio je lokalni organizator, kao i mesto održavanja koncerta. Verovatno je uticalo i to što je bio radni dan.
* Da li ste znali koliko je prodato karata?
-  To je znao samo organizator. Oni su nas veoma lepo dočekali i bili su korektni prema nama. Ne mogu da se požalim. Pa, ako je na ovom stadionu Eros Ramacoti pevao pred 9.000 ljudi, a "Fifti sent" imao 7.000 fanova, zašto bih bila nezadovoljna. Bila bih presrećna kada bih na svakom svom koncertu u inostranstvu imala publike koliko u Sofiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Banex

01.02.2007. 13:31

Sramota!Zar posle Brene koja je imala 80 000,Dragane koja je imala 62 000 i Vesne 55 000 da se Ceca obruka sa 5 000?!