LICEMERJE Evrope, koja je busa u grudi kao zaštitnik najviših vrednosti, pogotovo dok nama diktira šta treba da uradimo da bi nam do kraja otvorila vrata svog dvorišta (jer nismo dobre komšije), ovih dana ponovo izlazi na videlo.

Ciceron

17.03.2023. 09:00

Нема ту никаквог изненађења, Европа одавно показује фашистичке тенденције, а наивни и будале нека се заваравају да она заступа некакве здраве историјске и културне вредности. Сетимо се само како су нас бомбардовали, не само 1999. године и никада не заборавимо те чињенице. Европу представљају корумпирани политичари са врха и потомци нациста, који заступају интересе дубоке англосаксонско-хазарске државе и за њих Словенски народи не представљају народе једнаке вредности. Требало би да будемо боље упознати са правом историјом народа са ових простора и шире, јер би себе више ценили и схватили би откуда толико зла упереног према потомцима Винчанске културе и културе Лепенског Вира.

Marko

18.03.2023. 02:46

To kaze i opozicija u Srbiju na celo sa Milicom Boskom pariskok profesora Milosa i harvarskog studenta Jeremica da ne privatimo plan unije za Kosovo jer pobeda Rusije je na dohvat ruke i bice smak sveta gde na celo ce biti Rusija sa Putinom

buki

19.03.2023. 18:42

@Marko - Svašta ta opozicija kaže jer za izgovoreno ne snosi nikakvu odgovornost, ali treba razmisliti sa kojim ciljem to govore i koliko je ono što rade u suprotnosti sa onim što govore.