FRANCUSKI predsednik Makron oštro je reagovao na pojavu dve karikature koje ja na društvene mreže postavila ruska Ambasada u Parizu.

KIR SRBIN

28.03.2022. 10:10

Коначно уредниче, српски, оштро и у центар. Ово ти НАТ-овце нече опростити, а ти опрости мени што сам те до сада нападао! Браво још једном.

Zex

28.03.2022. 11:34

Odlican tekst. Odmjeren i realan. U toj jednoj trecini su i Novosti. Barem ih ja tako dozivljavam. Pitam se, koje novine su jos barjaktari slobodne misli u Srbiji, a da su kvalitetne i odmjerene ? Hvala unapred. Sretno Milorade.

Miloš Moskovljević

28.03.2022. 13:45

Ako su stvarno takvi rusofobi i natofili treba im smesta dozvoliti da odu u Marijupolj i tu, na bojnom polju, dadu konkretnu podršku svojoj neonacističkoj ukrajinskoj braći.

Dragan

28.03.2022. 15:54

Gospodine Vučelićuv u Srbiji nažalost postoje samo tri medija Novosti,Politika i Pečat ostalo su samo hartija (ona u rolni) Pravih i dobrih novinara ima samo u ove tri redakcije ostalo su prepisivači iz Sorošovog nitesa. Luksemburški mediji otišli su i dalje dovodeći neke divan(kauč) analitičare koji sedeći u svojim špajizima guglaju grozničavo smišljajuci ßto ogavnije stvari o Rusima kako bi ispruźili svoju šaku prema svome gospodaru da im udeli neki dolara. Odavno je u Srbiji umrlo novinarstvo ali nadu daju ovi divni i profesionalni pelceribu ove tri navedene redakcije.