TEROR MANJINE: Antivakseri su skinuli maske - potreban pravni lek protiv bezumlja

Biljana RADIVOJEVIĆ

05. 11. 2021. u 10:36

ANTIVAKSERI su skinuli maske. Još trabunjaju, i buncaju na krilima zabluda koje su globalno već nanele dosta štete, a sad su postali i otvoreno agresivni.

ТЕРОР МАЊИНЕ: Антиваксери су скинули маске - потребан правни лек против безумља

Novosti

U nedostatku argumenata, koje nikada nisu ni imali, i verbalne kamenice koje već dugo bacaju na nauku, sad otvoreno nasrću i na njene eksponente.

Njihovu rafalnu paljbu uvreda nije izbegao gotovo nijedan lekar ni iz Kriznog štaba, ni iz drugih tela koja kreiraju strategiju borbe protiv kovida 19, u kojoj je vakcinacija, što je empirijski dokazano, glavna okosnica. Jedina je razlika što su drugima pogrde upućivali na profilima društvenih mreža, a epidemiolozima dr Predragu Konu i dr Branislavu Tiodoroviću su gotovo zakucali na vrata, i to sa proširenim vokabularom psovki i uvreda.

To im nije bilo dosta. Na zgradi u Beogradu u kojoj živi epidemiolog, za čije jevrejsko poreklo svi znaju, osvanuo je grafit: "Kon = Mengele"? Bilo ih je još: "Dr Kona na kolac".

Na vajber-grupama pišu da Kon "treba da završi isto kao Đinđić", ne izostavljajući opet ni antisemitske poruke. Kona i Milanka Šeklera porede sa oficirom NDH Eugenom Didom Kvaternikom, glavnokomandujućim ustaškim logorima, uz jezivu opasku da su "sva trojica pripadnici istog naroda"...

Takvim ponašanjem antivakseri sad i javno demonstriraju ono što je svakom razumnom odavno jasno: da u takvim grupama, u kojima ima i lekara, što je potpuno nedopustivo, nisu nikakvi spasitelji sveta od egzibicionista u nauci koji hoće sve da nas čipuju i da nam promene genetski kod.

Svima je sve jasno osim - dokle više? Predugo svi trpimo teror manjine koja nas svakodnevno gura u pakao epidemije. Nauka, nažalost, još nema lek protiv kovida, ali država bi hitno morala da primeni pravni lek protiv bezumlja antivaksera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!