ŠEŠELJ: Ne želimo da nam se ponovi crna epizoda srpske istorije

Novosti online

20. 11. 2023. u 21:31

SMATRAMO da je u interesu svih građana da se u Beogradu sačuva svaki patriotski glas i da ne dozvolimo da se vlasti dočepa grupacija antisrpskih političkih stranaka poznata po sistematskoj pljački glavnog grada u vreme kada su bili na čelu Beograda, kazao je zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj.

ШЕШЕЉ: Не желимо да нам се понови црна епизода српске историје

Foto: Arhiva

- Osim toga, u pitanju su stranke koje su klijenti američke i drugih zapadnih ambasada poznate po svojim stavovima o takozvanom nezavisnom Kosovu, nekakvom genocidu u Srebrenici, članstvu Srbije u NATO i sličnim stavovima suprotnim interesima srpskog naroda. Naravno, Beograd je i pored svoje veličine i značaja, ipak lokalna samouprava gde manje dolazi do izražaja ideološka orijentacija političkih stranaka, uostalom, zbog toga SRS i SNS nisu u koaliciji na republičkom nivou, ali ne želimo da dopustimo da antisrpskim strankama, podržanim kvazipatriotskim partijama, Beograd bude odskočna daska za preuzimanje vlasti u Srbiji i da dođemo u priliku da nam se ponovi crna epizoda srpske istorije koju smo imali posle 5. oktobra 2000. godine - kazao je Šešelj.

(Alo!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POJEDINAC LICITIRAO ANONIMNO ZA SRBIJU: Kako je država došla do Direktive 25, kojom Hitler naređuje bombardovanje Jugoslavije i Grčke