VULIN PORUČIO: Ne bude li Vučić predsednik Srbije, imaćemo vlast zapadnih ambasadora

Novosti onlajn

27. 03. 2022. u 18:55

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je danas pred više od 6 hiljada svojih članova i pristalica na predizbornom skupu svoje partije u Beogradu da Pokret socijalista ne menja stranu i da je najlojalniji koalicioni partner Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

ВУЛИН ПОРУЧИО: Не буде ли Вучић председник Србије, имаћемо власт западних амбасадора

Foto: PS

Predsednik Pokreta socijalista je istakao da samo ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima 3.aprila garantuje mir i stabilnost. 

- Danas možemo da kažemo – da, mi jesmo jedini saborci Srpske napredne stranke u čitavoj vladajućoj koaliciji, jer mi nikada nismo bili deo vlada žutog ološa. Mi jedini nikada nismo menjali stranu, mi jedini nismo pitali koliko košta i naš obraz. Prebijali su nas i otpuštali, hapsili i zatvarali, pa se nismo menjali ni tada, kao što se nećemo menjati ni sada. Jedno je sigurno – može predsednik Vučić da ima i veće i bolje i snažnije i brojinije prijatelje, ali vernije,tvrdoglavije, iskrenije od Pokreta socijalista nema. 

Dok ja stojim pred vama, i dok delim sa vama i hleb i  obraz, Pokret socijalista neće menjati stranu, bio na vlasti, bio u opoziciji. Pokret socijalista ima svog prijatelja, ima svoje saborce, u Srpskoj naprednoj stranci, Aleksandru Vučiću. Drugi nam ne trebaju, pa kako narod odluči", poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na predizbornom skupu Pokreta socijalista pred više od 6 hiljada svojih pristalica. 

Predsednik Pokreta socijalista je istakao da pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima mora da bude jaka i ubedljiva kako opozicija okupljena oko Dragana Đilasa, podpomognuta strancima ne bi mogla da izazove nerede i sukobe među Srbima. 

- Ne bude li naša pobeda toliko ubedljiva da svako mora da je prihvati i razume, imaćemo sukobe na ulicama podržane od strane zapadnih vlada. Ne budemo li izaši sa srpskim narodom da progovori onako kako progovoriti mora i može, već 4.aprila imaćemo one koji će zbog tuđih zastava i tuđih zemalja da cepaju srpsku zastavu i krvave srpske glave. 

Sve ove godine, uspevali smo da sačuvamo ovu zemlju, uspevali smo da je sačuvamo od zla najgoreg, sukoba bratskog. A slušamo kako reže, slušamo kako pozivaju da, ne budu li uspeli na izborima, da će rušiti na ulicama, da ne budu li pobedili na izborima, eto Majdana, eto  podrške Zapada, eto velikih, eto moćnijih, šta se pita srpski narod ko će njime da vlada i kako će njime da vlada kad ima sila iznad njega. Nema sile iznad srpskog naroda u Srbiji. Nema sile iznad Srba, gde god da živeli. Zato, čvrsto i u pobedu, sigurni, ubeđeni da ono što radimo, radimo najbolje i radimo za najbolje - poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pred više od 6 hiljada svojih pristalica. 

- Premali smo narod da bi dozvolili da nas cepate i delite, premali smo narod da napustimo Republiku Srpsku, premali da se obrukamo, priznajući Kosovo.

Premali da nakon vekova bratstva, uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji i ujedemo bratski, ruski narod.

I dok je predesdnik Srbije Aleksandar Vučić i dok sam ja deo Vlade Srbije, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji i nećemo biti deo NATO pakta. Mi nećemo drugoj deci činiti ono što je činjeno našoj deci - istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na velikom predizbornom skupu svoje partije u Beogradu. 

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je da je dužnost njegove generacije političara da stvori srpski svet i da zbog toga pobeda Aleksandra Vučića na izborima 3. aprila mora da bude ubedljiva i jaka. 

- Sloboda, neodoljiva žudnja za slobodom, je ono što srpksi narod čini vrednim ponavljanja.

Ovo je generacija ljudi koji će se boriti i koji se bore da sačuvamo mir i stabilnost, da sačuvamo ono što je  predsednik Aleksandar Vučić stavio ispred nas. Ne  bude li on predsednik Republike Srbije imaćete vlast ambasadora, imaćete vlast zapada, imaćete vlast u kojoj generala Lazarevića nećete smeti da pomenete. Imaćete vlast zapada.

Ne bude li Srbija izabrala svog predsednika, svog Aleksandra Vučića, naš san o Srbima kao jedinstvenom političkom narodu i srpskom svetu, moraće da ostene za neku drugu generaciju, a tu priliku da propustimo nećemo.

Dužnost naše političke generacije je stavaranje srpskog sveta. 

Zašto je naše ujedinjenje uvek prevelika Srbija i koliko Srbija treba da bude mala, da ne treba da bude prevelika?

Ujedinićemo se, mirnim putem, sigurno, polako, štedeći vreme, štedeći živote, ujedinićemo se, jer ne može srpski narod da bude jedini na kugli zemaljskoj koji ujedinjeje sanja vekovima, a da je samo njemu zabranjeno da postane jedno.

Neka najpre budemo jedinstven politički narod, a onda ćemo biti jedinstveni i u svemu ostalom. Zato nam treba pobeda predsednika Vučića. Treba nam jako pobeda. Treba nam velika pobeda! Treba nam nesporna pobeda. Treba  nam pobeda posle koje nema pitanja, treba nam pobeda posle koje ni stranci neće moći da je osporavaju ili joj traže manu ili joj nađu nekoga koga će izvesti na ulice da krvare srpske glave. Treba nam pobeda, velika i moćna, da trajemo - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pred više od 6 hiljada svojih pristalica na predizbornom skupu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!