VULIN: Ukoliko SNS ne kandiduje Vučića, Pokret socijalista će ići samostalno na izbore

Novosti online

04. 03. 2022. u 10:41

DEŠAVANjA na geopolitičkoj sceni stavila su u drugi plan i izbore u Srbiji najavljene za april 2022. godine, a osim za predsednika, 3. aprila održaće se i parlamentarni izbori, kao i izbori za gradove Beograd, Bor i još 11 opština u Srbiji.

ВУЛИН: Уколико СНС не кандидује Вучића, Покрет социјалиста ће ићи самостално на изборе

Foto: Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista, a ujedno i ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin ističe da velike sile ne vole slobodne lidere malih Naroda i da kandidatura Aleksandra Vučića odgovara samo srpskom narodu.

- Kandidatura predsednika Vučića odgovara samo građanima Srbije, nikome drugom. Velike sile ne vole slobodne lidere malih naroda, kao što ne vole slobodne narode. Političari u Srbiji ne žele čoveka koji ima hrabrosti da im u lice kaže sve što misli i da im svojim primerom pokaže koliko ne rade dobro, kada ne rade dobro. Jednom rečju, Aleksandar Vučić odgovara samo građanima Srbije, a kada je dobro svim Srbima, ma gde god živeli, to je nešto što se uvek sprečava i kažnjava – ističe lider Pokreta socijalista.

Prema rečima Aleksandra Vulina, jedina prava i mudra odluka SNS-a će biti da za predsednika kandiduje Aleksandra Vučića.

- U svim prelomnim trenucima kada je Srpskoj naprednoj stranci bilo najteže i kada je Srbiji bilo najteže, bio sam tu. Ukoliko SNS ne bude imala hrabrosti i mudrosti da kandiduje Aleksandra Vučića, to znači da je slomljen i da se uplašio. Da su stranci preuzeli kontrolu nad njim, drugačije se ne može objasniti ovo ćutanje - kaže Vulin.

Ministru policije i predsedniku Pokreta socijalista je nejasno zašto još uvek Vučić nije kandidovan.

- Da nemaju možda nekog drugog i boljeg? Da neće možda kandidovati Zoranu Mihajlović, potpredsednicu Vlade i ministarku rudarstva i energetike, kao i članicu Predsedništva Srpke napredne stranke ili Dragana Šormaza, poslanika SNS-a? - rekao je lider Pokreta socijalista.

Vulin na kraju razgovora zaključuje da je Aleksandar Vučić najbolji kandidat kojeg ima srpski svet.

- Ukoliko SNS ne kandiduje Vučića, Pokret socijalista će, koliko god bio manji, ići samostalno na izbore – rekao je Vulin.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista