ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA ZA "NOVOSTI": Evo šta je profesor glume rekao na saslušanju

S.J.M.

18. 01. 2021. u 21:59

АДВОКАТ МИКЕ АЛЕКСИЋА ЗА НОВОСТИ: Ево шта је професор глуме рекао на саслушању

Foto: Printskrin

MIROSLAVU Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u roku od tri dana.

Kako smo saznali Aleksić nije komentarisao određivanje pritvora, jedino se navodno čudi šta ga je snašlo. Prema našim informacijama u tužilaštvu je negirao da je počinio radnje koje mu se stavljaju na teret. On je inače osumnjičen za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih koje je počinio nad šest devojaka.

- Na saslušanju je rekao svega nekoliko rečenica. Nije detaljisao. Ukratko je kazao da negira delo i naveo da ne zna zašto su ga te devojke optužile i to posle toliko godina - kaže naš izvor.  

Aleksićev advokat Nemanja Jolović kaže nam da su optužbe protiv njegovog branjenika ozbiljne:

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da poverujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Videćemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Sandra

19.01.2021. 02:19

Zasto predsednik, premijerka, ministarstvo i skupstina cute o svemu ovome. Rasformirati Fakultet Dramskih Umetnosti pod hitno. Snose veliku odgovornost za ovo. Roditelji, FDU kao i svi njegovi profesori. Vec decenijama se zna ko studira na ovom fakultetu i kako udu.

Srbijo Zuta kuco

19.01.2021. 06:52

Advokat ne bi smeo da kaze sta je njegov klijent izjavio policiji. Neprofesionalno je , neeticki i nanosi stetu klijetnu umanjujuci mu sanse da eventualno ima fer sudjenje ako dodje do sudjenja.

odgovornost

19.01.2021. 09:34

"Da ne bi ponovio krivično delo?" Da li su krivi ovi koji su dugo znali za njegove zločine i ćutali dok je on nastavljao da to radi?