ODMOTAVA SE KLUPKO PROSTITUCIJE U KAFANI U ŠAPCU: Uhapšena još jedna osoba

A. DELIĆ

02. 12. 2020. u 13:43 >> 14:21

ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО ПРОСТИТУЦИЈЕ У КАФАНИ У ШАПЦУ: Ухапшена још једна особа

Foto A. Delić

ZBOG učestvovanja u organizaciji prostitucije u "Zlatnoj gredi" kod Šapca, danas je uhapšen još jedan muškarac - M. S. (25) iz okoline Šapca, saznaju "Novosti".

Prema još nepotvrđenim informacijama, policija je pažljivo pratila njegovo kretanje i presrela ga u Šimanovcima, ali još nije poznato kuda se zaputio.

Osumnjičenom muškarcu na teret se, takođe, stavlja krivično delo trgovina ljudima za koje je zaprećena kazna od 5 do 12 godina zatvora. Prethodno, u "Zlatnoj gredi" policija je uhapsila vlasnika kafane Velimira G. (57), njegovu suprugu rumunsku državljanku Esteru G. (49) i pomagača N. O. (41) iz Vladimiraca.

Kada je "klupko" trgovine ljudima počelo je da se odmorava, ispostavilo se da su četiri devojke, koje je policija zatekla sa trojicom klijenata, bile zloupotrebljene na surov način. Jedna od njih ispričala je da je za veče imala od 5 do 7 muškaraca, a radila je 8-časovno radno vreme.

Devojke iz "Zlatne grede" su iz siromašnih porodica, državljanke su Srbije i BiH, izuzetno su lepe, a stare su između 18 i 25 godina. One su odmah odvedene u Centar za zaštitu trgovine ljudima u Beogradu, gde im je pružena sva neophodna nega i podrška.

Kako saznajemo, u Šapcu je počelo saslušanje svedoka, odnosno klijenata, a kako smo saznali, za početak biće ih najmanje 15. U Šapcu ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, i naširoko se priča o tome ko je sve od biznismena i javnih ličnosti navraćao u "Zlatnu gredu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)