"ČIKA" JOJ JE SKIDAO PIDŽAMU I GAĆICE I DODIRIVAO JE: Produžen pritvor Novosađaninu N. P. (49) osumnjičenom za pedofiliju nad devojčicom (8)

Lj. P.

09. 10. 2020. u 21:08

NOVOSAĐANINU N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, vršnjakinjom i drugaricom svog sina, ponovo je produžen pritvor za još 30 dana.

ЧИКА ЈОЈ ЈЕ СКИДАО ПИЏАМУ И ГАЋИЦЕ И ДОДИРИВАО ЈЕ: Продужен притвор Новосађанину Н. П. (49) осумњиченом за педофилију над девојчицом (8)

Foto: Depositphotos

Takvo rešenje je, kako saznajemo, doneto zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali roditelji osmogodišnjakinje, kao i devojčica - žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Ćerka je sada, hvala bogu, sve bolje, i svi u porodici se trudimo da joj što više skrenemo misli sa onog što je doživela - kaže devojčicina majka. - Hrabro se držala i kada je dva puta davala izjavu i morala da ispriča sve o onome što joj se dogodilo.

Novosađanina N. P. policiji su pre mesec dana prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost i rekla da je "čika", sa čijim sinom vršnjakom odrasta zajedno od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom, proslavljali punoletestvo njihovog najstarijeg sina.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" joj je skidao pidžamu i gaćice i dodorivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju