SPASLA GA KACIGA: Motociklista se zakucao u automobil, pa leteo nekoliko metara

J. ĆOSIN

10. 08. 2020. u 13:14

MOTOCIKLISTA M.M. (44) samo pukom srećom uspeo je da preživi kada je motorom pri velikoj brzini naleteo na putničko vozilo i direktno se zakucao u njega.

СПАСЛА ГА КАЦИГА: Мотоциклиста се закуцао у аутомобил, па летео неколико метара

Foto: J. Ćosin

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 7:30 u NIšavskoj ulici, u blizini niške Tvrđave, a kako kažu očevici, od siline udarca leteo je nekoliko metara, te je pravo čudo da je preživeo.

Hitna pomoć prevezla ga je u Urgentni centar NIš, gde se utvrđuje stepen povrede.

U policiji kažu da je obavljen uviđaj i da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo. Za sada nema informacija o nezgodi u kojoj je učestvovao „pežo“ kraljevačkih registarskih, oznaka kojim je upravljao 41-godišnji muškarac i motor “jamaha”.

Prema rečima očevidaca, vozač “pežoa” je najverovatnije hteo da skrene na parking, kada je na njega naleteo motor.

- Prošao sam tu malo nakon nesreće. Hitna pomoć već je odvezla motociklistu, a kako kažu, spasla ga je samo kaciga i oprema, jer je naleteo na auto pri velikoj brzini i leteo je nekoliko metara. Kakos u pričali ljudi koji su se tu zatekli tada, vozač “pežoa” nije dao znak da hoće da skrene, pa se motor bukvalno zakucao u njega – kaže za naš list očevidac Stefan Kalenić.

Podsetimo, ovo je treći udes koji se u Nišu u poslednjih mesec i po dana dogodio na potpuno isti način, ali su u prva dva motociklisti stradali na mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a