TEŠKA NESREĆA KOD ČAČKA: Poginuo suvozač

V. I.

25. 07. 2020. u 16:16

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД ЧАЧКА: Погинуо сувозач

V.Ilić

U DIREKTNOM udesu automobila “pežo” i kombija danas oko 15 časova u selu Prijevor jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena i odmah je hospitalizovana u čačanskoj bolnici.

Do udesa je došlo kada je vozač „pežoa”, koji se kretao u pravcu Čačka pod još neutvrđenim okolnostima prešlo u drugu traku i direktno se sudarilo sa kombijem koji je dolazio iz drugog smera. Od siline udarca oba vozila su završila u kanalu pored puta.

Prema našim saznanjima, suvozač u „pežou“ podlegao je povredama na mestu udesa, dok je vozač koji je izazvao sudar prevežen je u čačansku bolnicu. Koliko je snažan udes bio govori i podatak da su vatrogasci morali da seku lim automobila, kako bi izvukli telo nesrećnog mladića.

Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nesreće, a kako se pretpostavlja jedan od uzroka mogla bi biti neprilagođena brzina uslovima na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Šofer

25.07.2020. 17:04

Juče sam išao Beograd -Tara(Zaovine) - Beograd. Sigurno 10.(deset) vozila je "seklo" krivine i prešlo na moju stranu,da sam morao da gazim rizlu pored puta. Osim toga,51%vozača kuca poruku ili gleda(zeva) negde sa strane. Ništa me ne čudi.