PRIVREDNICI IZ REGIONA PO VAKCINE U BEOGRAD: Naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu poštast

S. B.

24. 03. 2021. u 16:05

PRIVREDNICI iz regiona moći će ovog vikenda, u Beogradu, da se vakcinušu protiv kovida 19.

ПРИВРЕДНИЦИ ИЗ РЕГИОНА ПО ВАКЦИНЕ У БЕОГРАД: Наше економије су тесно повезане и само заједно можемо да победимо ову поштаст

Foto: Tanjug/D. Popović

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Vladom Srbije, organizovala je imunizaciju više hiljada naših privrednika i zaposlenih u kompanijama i nastaviće sa vakcinacijom. Kao novi korak u ovoj akciji PKS je obezbedila i 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije nakon sastanka sa ministarkom zdravlja Crne Gore dr Jelenom Borovinić Bojić rekao je da će biti organizovana vakcinacija za privrednike i njihove zaposlene iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Kosova koji žele da se zaštite od Covid19.

- Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu poštast - rekao je Čadež.

- PKS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide napred. Procedura imunizacije privrednika iz regiona je krajnje jednostavna. Potrebno je samo da se kompanije iz regiona jave svojim privrednim komorama koje će u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije organizovati vakcinaciju u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!