UZMI RAČUN I POBEDI: Ovo su dobitnici nagrada

Novosti onlajn

28. 11. 2020. u 17:42 >> 18:28

PRVO izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 održano je danas u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Oво су добитници награда

Foto: RTS Printskrin

Čak 3.261.400 koverata je pristiglo na veliku nagradnu igru. 

18.27 - Izvlačenje je završeno. Sve koverte koje nisu izvučene večeras učestvuju u sledećim izvlačenjima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". 

18.26 - Dobitnik stana u naselju Zemunske kapije je Maja Florić iz Paraćina. 

18.23 - Učesnik je dostavio neispravnu kovertu na kojoj nema broja telefona, pa je ponovo izvučena koverta potencijalnog dobitnika stana u naselju Zemunske kapije. 

18.21- Izvučen koverat potencijalnog dobitnika stana u naselju Zemunske kapije. 

18:20 - Prikazan je prilog o stanovima u naselju Zemunske kapije koji će biti dodeljivani. Stanovi će biti dodeljivani svake nedelje, a poslednje nedelje će biti izvučen stan u Beogradu na vodi. Stanovi u naselju Zemunske kapije koji će biti dodeljivani imaju 50,47 kvadrata. 

18.18 - Dobitnici automobila su: Petković Zoran (Kragujevac), Rašković Matija (Beograd), Aleksandar Mareš (Bela Crkva), Mirjana Gigović (Beograd), Vera Bosnić (Zemun Polje). 

18.10 - Ministar Mali o sivoj ekonomiji i značaju nagradne igre

- Siva ekonomija je svaka ekonomska aktivnost koja se dešava mimo zakona na štetu države. Kada ne izdaje fiskalni račun onaj koji prodaje robu, on ne plaća porez i stavlja novac u svoj reč. Ukoliko dozvolimo da neko ne izdaje fiskalne račune, mi gubimo sve. Deo poreza od fiskalnih računa ide u budžet Republike Srbije i tim novcem se plaća sve što je važno za naše građane. Ipak, to nije problem koji ima samo naša zemlja - naglasio je ministar.

- Ova igra je za nas veoma važna da bismo podigli svest građana koliko je važan fiskalni račun, jer tim novcem gradimo svoju zemlju. Za 47 posto se povećao broj prijava građana, koji prijavljuju da neko nije izdao fiskalni račun - istakao je ministar. 

- Bela ekonomija mora da raste, a sivu moramo da suzbijamo, to je svest koja mora da raste kod građana. Nadam se da ćemo nagradnu igru imati i dalje, ali je od promocije nagradne igre bitnija svest građana o velikoj važnosti ovoga - zaključio je mali. 

18.08 Izvučeno je prvih 5 koverata sa potencijalnim dobitnicima automobila "fiat 500L". 

18.07 Koverte će izvlačiti velika nada srpskog tenisa, Olga Danilović.

18.06 Sve regularnosti su ispunjene, počinje izvlačenje

18.05 Ministar Mali se zahvalio učesnicima u nagradnoj igri

- Impresioniran sam brojem koverata koje su stigle, i svima onima koji prilikom kupovine uzimaju račun - rekao je ministar Siniša Mali. 

17.55 - Počela emisija u kojoj će biti izvučene nagrade. Voditlji su pročitali pravila igre i koliko koverata je pristiglo.

17.45 - Prvo izvlačenje u velikoj nagradnoj igri najavio je na svom Instagram profilu i ministar finansija Siniša Mali. 

Poslednji detalji pred početak izvlačenja utvrđeni su na generalnoj probi. U studiju je napravljen prostrani bazen koji je popunjen sa čak 3.261.400  koverata, a srećne dobitnike iz bazena u studiju izvući će teniserka Olga Danilović. 

U ovom izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Ukoliko neka koverta ne bude izvučena danas - sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" gledajte danas u 17.55 na RTS 1, a sve dodatne informacije o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca