CRNI PETAK U TEHNOMANIJI TRAJAĆE ČAK 6 DANA

Promo

23. 11. 2020. u 14:00

ЦРНИ ПЕТАК У ТЕХНОМАНИЈИ ТРАЈАЋЕ ЧАК 6 ДАНА

Foto: Promo

Ukoliko vam je potreban moderan laptop, telefon ili bilo koji tehnički ili elektronski uređaj, moguće je da svoj savršeni izbor napravite tokom najpoznatijeg praznika kupovine. Crni petak se bliži i za samo par dana pojaviće se najprimamljivije ponude i popusti.

Lider u prodaji potrošačke elektronike u Srbiji „Tehnomanija“, sprema fenomenalne popuste, kao i sve druge pogodnosti za svoje kupce u pogledu bezbednosti i jednostavnosti kupovine.

Kupci će za Crni petak u Tehnomaniji imati priliku da artikle razgledaju duže i pažljivije razmisle o svom izboru, jer je trajanje Crnog petka produženo na nekoliko dana. Od 25. do 30. novembra u svim radnjama i online prodavnici Tehnomanije za kupce je pripremljena sjajna ponuda različitih kategorija artikala, osmišljena tako da svako pronađe za sebe po nešto. U prodavnicama su preduzete sve propisane preventivne mere zaštite, a potrošače čekaju i besplatne zaštitne maske.

Za one kupce tehničke robe koji vole da pretražuju sa bezbedne distance sajt Tehnomanije obogaćen je brojnim inovacijama. Ako vam je potrebna asistencija prilikom online shopping-a, virtuelni chatbot je tu za vas. Ovaj virtuelni pomoćnik će za tren oka „izbaciti” sve predloge za kupovinu, na zadata pitanja kupca. Uz njegovu pomoć kupci će doći do traženog proizvoda sa svim željenim parametrima na brz i jednostavan način.

Foto: Promo

Dodatno, Tehnomanija je kao pomoć u plaćanju kupcima pripremila mogućnost uzimanja  online web kredita koji se dobija jednostavno i bez odlaska u banku. Nova usluga Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji podrazumava da u odabranim prodavnicama ovog trgovinskog lanca kupac preuzima naručene artikle u momentu kada mu odgovara.

Ove godine skrojili smo fenomenalnu ponudu za sve naše kupce. Uložili smo veliku energiju u realizaciju same akcije i odabir artikala koji će se ove godine naći na popustu. Naša online prodavnica je spremna da kupcima pruži potpun ugođaj kupovine, a svi naši uvedeni alati će nesumnjivo omogućiti podršku i priliku za lakši i jednostavniji shopping”, izjavio je Srđan Plamenac, direktor Sektora za online poslovanje Tehnomanije.

Uz sve navedeno, tokom  Crnog petka ovog novembra pripremljene su „Zone najvećih popusta” ispred određenih prodajnih objekata na otvorenom, koje će dodatno obezbediti komfornost kupovine i smanjiti nepotrebne gužve.

Za više informacija posetite www.tehnomanija.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)