UTORAK KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU NA STUDENTSKU PRAKSU "NIS CALLING": Akademci, iskoristite svoju šansu!

Promo

17. 09. 2021. u 12:50

PRIJAVLjIVANjE za peti ciklus programa studentske prakse u kompaniji NIS pod nazivom „NIS Calling“ otvoreno je do utorka, 21. septembra.

УТОРАК КРАЈЊИ РОК ЗА ПРИЈАВУ НА СТУДЕНТСКУ ПРАКСУ NIS CALLING: Академци, искористите своју шансу!

Foto: Promo

Zainteresovani svoju prijavu mogu da ostave na sledećem linku i tako konkurišu za 320 sati prakse u jednoj od vodećih domaćih kompanija.

Ovaj program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljanima Srbije koji studiraju u inostranstvu. Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija i to za studente sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

Odabrani kandidati će imati mogućnost da obave 320 sati prakse tokom tri meseca i da ih usklade sa obavezama na fakultetu. Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacije zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu. Pored praktičnog angažovanja, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta.

Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana. Više informacija na https://www.nis.eu/nis-calling/

Kompanija NIS će tako drugi put ove godine realizovati program „NIS Calling“, u okviru kog studenti odabranih fakulteta mogu da steknu praksu iz različitih oblasti poslovanja naftne industrije. U prethodne četiri sezone priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz program „NIS Calling“ dobilo je 100 polaznika, od kojih je 20 ostalo da radi u NIS-u.

Dejan Jevremov, koji je prošao program „NIS Calling“ tokom ranijih sezona, rekao je da će mu praksa koju je završio u kompaniji biti od velike koristi u budućoj karijeri.

- Tokom prakse u NIS-u imao sam priliku da osetim šta znači raditi u kompaniji koja ima 11.000 zaposlenih. Po završetku prakse primetio sam dosta unapređenja kod sebe, počevši od komunikacije sa ljudima, odgovornosti, radnih navika, tako da bih praksu preporučio svakome. Utisci koje nosim sa prakse su odlični i zaista sam se osećao lepo za vreme tri meseca trajanja programa - naveo je Jevremov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve