METEOROLOG ĐURIĆ IMA NOVU PROGNOZU! Šta nam donose poslednji dani aprila?

Novosti online

25. 04. 2021. u 13:14

POSLEDNjI dani aprila, prema najavama meteorologa Đorđa Đurića, doneće i jesenje ali i letnje temperature, ponegde će biti lokalnih pljuskova, ali i grmljavine, pa će i predstojeći praznici proteći uz nešto svežije temperature

МЕТЕОРОЛОГ ЂУРИЋ ИМА НОВУ ПРОГНОЗУ! Шта нам доносе последњи дани априла?

Foto: Printskrin

- Nakon današnjeg sunčanog i pravog prolećnog vremena, uz temperature do 20 stepeni, ponedeljak donosii povećanje oblačnosti, ali i nešto svežije vreme, pa će maksimalna temperatura biti od 12 na severozapadu do 20 stepeni na jugu i istoku Srbije - napisao je Đurić.

Kako dodaje "u utorak i sredu biće umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u u utorak krajem dana i u sredu ujutro u košavskom području duvaće i jak jugoistočni vetar."

Utorak će biti najhlandiji dan u sedmici i maksimalna temperatura biće od 11 u centralnim i zapadnim predelima do 17 stepeni u južnim i istočnim delovima Srbije, u Beogradu do 12.

 

Poslednji dani aprila doneće i jesenjih 12°C, ali i letnjih 27°C. Za Vaskrs i prvomajske praznike nešto svežije, ali uz...

Posted by Djordje Djuric on Nedelja, 25. april 2021.

U sredu nešto toplije, temperatura od 15 do 20 stepeni, samo u Negotinskoj Krajini hladnije.

- U četvrtak i petak očekuje nas osetniji porast temperatura. U četvrtak maksimalna temperatura u većem delu Srbije biće oko 25 stepeni, a na Veliki petak i do letnjih 27. U četvrtak promenljivo oblačno, tek ponegde lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a u petak samo na severu Srbije krajem dana", najavio je Đurić.

Prema trenutnim prognozama, u noći između petka i subote, tačnije u noći uranka vedro, uz temperature od 10 do 15 stepeni.

Za vikend nešto svežije, maksimalna temperatura u većini predela u subotu i za Vaskrs oko 20 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina