PREMIJERKA O POPUŠTANJU MERA: Krizni štab će imati sednicu sutra - oni misle da nije vreme

Novosti onlajn

08. 04. 2021. u 14:54

PREMIJERKA Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić jutros je imala konsultacije sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem i ministarkom pravde Majom Popović, a tema sastanka su bili ustavni amandmani.

ПРЕМИЈЕРКА О ПОПУШТАЊУ МЕРА: Кризни штаб ће имати седницу сутра - они мисле да није време

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Tokom konferencije za novinare, a nakon završenog sastanka, premijerka je govorila o mnogim temama, između ostalog i o potencijalnom popuštanju mera u Srbiji:

- Krizni štab će imati sednicu sutra pa ćemo razgovarati o trenutnoj situaciji i o merama. Ja svakodnevno razgovaram sa medicinskim delom Kriznog štaba i znam šta misle. Oni misle da nije vreme, da nam dobro ide i da ne treba to da ugorzimo - istakla je ona.

- Očigledno je da brojevi padaju, da su nam procenti bolji, to je rezultat mera ali u velikoj meri vakcinacije. Videćemo sutra - rekla je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja