PREMINUO IVAN MILOJEVIĆ (45): Mladi medicinski tehničar izgubio bitku sa virusom korona

Novosti online

24. 03. 2021. u 13:27

MEDICINSKI tehničar u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" Ivan Milojević preminuo je juče u 45 godini od posledica korona virusa.

ПРЕМИНУО ИВАН МИЛОЈЕВИЋ (45): Млади медицински техничар изгубио битку са вирусом корона

Foto: Privatna arhiva

Milojević je prema rečima glavnog medicinskog tehničara te zdravstvene ustanove Martina Ranđelovića u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" radio 12 godina.

Njegov kolega, lekar iz crvene zone glavni medicinski tehničar Martin Ranđelović kaže da je Milojević bio i radnik i čovek za primer, koji je uložio ogroman napor u lečenje obolelih, ali i u pomaganju svim kolegama koji su radili sa njim.

- Razboleo se pre oko nedelju dana. Bio je smešten u kovid bolnici ,,Radon'' u Nišku banju gde je i preminuo nakon sedam dana lečenja. Bio je kolega za pamćenje, dobar čovek, trudio se da pomogne svakom pacijentu, kao i kolegama za koje je uvek bio tu kao tehničar sa velikim iskustvom, da nas posavetuje i nasmeje tokom teških dana i puno posla dok smo bili u Kovid sistemu. Bio je svetao primer kolegijalnosti i prijateljstva, a pacijenti su ga voleli - kaže Ranđelović.

Medicinski tehničar Ivan Milojević iza sebe ostavio četiri deteta i suprugu.

Vest o smrti medicinskog tehničara potvrdila je i direktorka Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti ,,Sokobanja'' dr Vesna Milanović, navodeći da su svi u kolektivu u šoku zbog gubitka kolege koji je ističe bio za primer te da je ovo veliki gubitak za celo zdarvstvo a za ustanovu posebno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!