JELENA JE DANAS DOBILA STAN U BEOGRADU: Otkrila šta je recept za sreću, već je planirala da podigne stambeni kredit (VIDEO)

Novosti online

30. 01. 2021. u 20:38

DOBITNICA stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Jelena Obradović kaže da je verovala i bila ubeđena da će nešto dobiti. U sakupljanju računa pomogla joj je svekrva.

ЈЕЛЕНА ЈЕ ДАНАС ДОБИЛА СТАН У БЕОГРАДУ: Открила шта је рецепт за срећу, већ је планирала да подигне стамбени кредит (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

U drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", stan u naselju "Zemunske kapije" dobila je Jelena Obradović iz Beograda, dok je po jedan automobil "fijat 500 L", otišao u Đurđevo, Bezdan, Pančevo, Inđiju i Begrad.

U konkurenciji više od 8.600.000 koverata, sreću im je donela Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

Sreća i neverica smenjuju se na licima porodice Obradović koja je dobila stan u Beogradu. Najsrećnije su Jelenine ćerke Dunja i Tara, a ne zaostaje ni suprug Milan.

Dobitnica stana Jelena Obradović kaže da je recept verovati.

- Ja sam verovala i bila ubeđena da ćemo nešto dobiti. Poslala sam tridesetak koverti i prosto sam se nadala - objašnjava Jelena.

Jelena je profesorka biologije i hemije, a njen suprug Milan je naučnik i radi u Vinči.

Ističe da im dobijeni stan mnogo znači jer su svakako planirali da uđu u proceduru podizanja kredita i kupovine novog stana.

- Ovo je sada fenomenalno i ne mogu da verujem da se dogodilo. Plan je da se preselimo u novi i veći stan - naglašava Jelena.

Kaže da joj je najviše pomagala svekrva koja je davala račune i prepustila joj da ih pošalje.

Naredne subote biće dodeljen još jedan stan u naselju "Zemunske kapije" i pet automobila. U bazenu je skoro devet miliona koverata.

Nagradnu igru čiji je cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije organizuje Vlada Srbije.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas