BOKAN I TINSKA SE GNUŠAJU NA MILENINU SERIJU: Haos kod Filipa na TV Prva, Tinska - To je pisano s predumišljajem

Novosti online

28. 01. 2021. u 12:07

DRAGOSLAV Bokan i Jelena Tinska su jutros bili gosti u jutarnjem programu TV Prva kod Filipa. Tema gostovanja je bila uvođenje seksualnog obrazovanja u škole. Oni su se, između ostalog, dotakli glasina da Milena Radulović pravi seriju o svom iskustvu u školi "Stvar srca" Miroslava Mike Aleksića.

БОКАН И ТИНСКА СЕ ГНУШАЈУ НА МИЛЕНИНУ СЕРИЈУ: Хаос код Филипа на ТВ Прва, Тинска - То је писано с предумишљајем

Foto: Printskrin/TV Prva

- Ono što sam ja kamenovana pre neki dan, zato što sam ja rekla da meni ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta i da ja imam 17 godina i da ja ćutim. Jer silovanje - to je nešto na silu, a ako ti to doživiš pa se vratiš sedam puta, onda je to jedan bolestan odnos, onda je to nešto drugo - rekla je Tinska. Ona je dodala da sa 17 godina to treba da kažeš svojoj mami.

- Moja deca su otišla kod Mike Aleksića i vratila su se posle drugog časa i rekla: "Mama, on nas vređa, mi nećemo da idemo kod njega, imale su 9 i 10 godina - kazala je Tinska u gostovanju.

- Moja ćerka je išla kod Mike aleksića u školu i imalaj je fantastično iskustvo jer ono što su uvrede, govorene su na dečiji način i ona je to tako prihvatila - rekao je Bokan i dodao da je njegova ćerka mnogo naučila u Aleksićevoj školi - Da je to prihvatila kao neku grubost, ona bi napustila.

Tada su se dotakli i serije Milene Radulović:

- Ono što je tu bitno, to da žrtva silovanja ili tobožnjeg silovanja da pravi seriju u kojoj piše scenario, replike, jer, ako vi govorite o silovanju, to je trauma. Ako je ona pod traumom potpuno je logično da joj je teško, da u svedočenju gubi osećaj za racionalno, da plače, da ne želi toga da se seća. Šta, ne želi toga da se seća, sad pravi seriju o tome?! 

Na komentar voditelja da je ona toga morala da se seti prilikom davanja iskaza Bokan je rekao:

- Da morala je da se seti jer je to njen život- započeo je Bokan i objasnio da je svedočenje na sudu način da ona ispravi nešto loše u svom životu - Ali pravljenje televizijske serije sa producentom, sa izborom glumaca, sa forama, sa ponovljenim kadrovima, gde taj učitelj u u njenoj školi 

- Tu ima nečeg perverznog, nečeg egzibicionističkog. Može neko drugi da pravi tu seriju - rekao je Bokan.

Voditelj je naveo da Milena Radulović nikada nije potvrdila

- Ukoliko je istina da ona pravi tu seriju, ja to sa gnušanjem kritikujem i smatram nečim jezivim i užasnim na temu ličnosti i te osobe koja tako nešto može da uradi. Ako nije istina, ja joj se izvinjavam, jer je to onda greška medija koji pišu o tome.

Na pitanje tinskoj da li bi pustila dete d

- Ja se gnušam na tu seriju, kakvu seriju za edukaciju?! - rekla je Tinska na pitanje voditelja da li bi pustili neku mlađu osobu da odgleda tu seriju u edukativne svrhe.

- To je serija pisana s predumišljajem. Smišljeno napraviš nešto što će kao edukovati druge, i onda odeš na Blic, pa odeš na sud i onda kao ti si sada žrtva - rekla je Tinska.

- Ja pozdravljam sve devojke koje su izašle hrabro i rekle: Da mene je neko silovao. Ja se samo pitam, ona druga devojka što je rekla: Mene je sedam meseci silovao svakog utorka i ja sam onda povraćala. Pa što nisi išla petkom na glumu?! - pitala je Tinska.

- Ništa važno ne sme da postane rijaliti šou - rekao je Bokan koji tvrdi da je i moralizam u medijima postao rijaliti šou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!