KRENULI STE NA ADU? Ova pravila morate ispoštovati!

Novosti online

02. 08. 2020. u 09:56

КРЕНУЛИ СТЕ НА АДУ? Ова правила морате испоштовати!

Foto: ATA Images

VEOMA je bitno da se poštuje distanca, i u jezeru i van njega, da se posetioci tuširaju nakon ulaska i izlaska iz vode, da često dezinfikuju ruke i predmete, poručuje Maja Pavlović iz javnog preduzeća "Ada Ciganlija".

Maja Pavlović kaže da svakodnevno apeluju na poštovanje epidemioloških mera, kako na kupalištu tako i na samoj teritoriji Ade Ciganlije.

- Jako je bitno da se poštuje ta distanca, ali je takođe bitno da se ona poštuje i u samom jezeru, da se posetioci tuširaju nakon ulaska i izlaska iz jezera, da se često dezinfikuju – i ruke i predmete koje nosi sa sobom - dodaje Pavlovićeva.

Apeluje na građane da, ako osete bilo kakve respiratorne simptome, nikako ne dolaze na Savsko jezero.

Što se tiče obaveza ugostiteljskih objekata, Maja Pavlović smatra da oni uglavnom poštuju pravila.

Foto: Printscreen

Maja Pavlović

- Mislim da su i oni shvatili ozbiljnost situacije, kao i svi mi - napominje Pavlovićeva.

Istakla je da sve službe rade kao i svake godine, kupalište radi od 10.00 do 19.00, a kvalitet vode je u Savskom jezeru na visokom nivou.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

PLANdemija

02.08.2020. 10:38

Aj ne folirajte nas više sa tim virusom slabijim od gripa i lažnom pandemijom tj PLANdemijom. Niko ne nosi masku niti drži distancu na adi jer ste provaljeni. Još manje se neko dezinfikuje. Eno bio sam juče i prepuna je bila Ada. Svi znamo da će ta PLANdemija naprasno isčeznuti već dan posle američkih izbora. Tako da paljba bre i stavite sebi brnjicu da vas slabije čujemo.