TEODORIVIĆI PUŠTENI IZ PRITVORA: Roditelji napušene bebe iz Klenja će se braniti sa slobode, novorođenče i dalje u porodilištu

A. D.

31. 07. 2020. u 17:43

SUPRUŽNICI Dragan (49) i Dragana (46) Teodorović iz mačvanskog sela Klenje, pušteni su iz pritvora i u daljem postupku braniće se sa slobode. Oni su uhapšeni nakon što je Dragan uzeo njihovo novorođeno dete i predao ga lekarima doma zdravlja u Bogatiću, rekavši da ga je našao u travi.

ТЕОДОРИВИЋИ ПУШТЕНИ ИЗ ПРИТВОРА: Родитељи напушене бебе из Клења ће се бранити са слободе, новорођенче и даље у породилишту

Novosti

Novorođeni sin Teodorovića, koji je odmah po događaju prebačen u lozničku bolnicu, još uvek se nalazi na porodilištu.

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, Centar za socijalni rad već je pronašao hranitelja, međutim, otpust je usporila situacija sa koronom, pošto i beba i onaj ko će se o njemu starati, moraju da budu testirani.

Teodorovići imaju još troje dece, dvoje odraslih i 12-godišnjeg sina, koji je uz pomoć starijeg brata, tokom odsustva roditelja živeo u porodičnoj kući u Klenju.

Supružnicima se na teret stavljaju krivična dela promena porodičnog stanja i kršenje porodičnih obaveza, a nakon saslušanja svedoka više ne postoji osnov da ostanu u pritvoru.  

Ovaj slučaj skrenuo je veliku pažnju javnosti u Mačvi ali i u Srbiji, jer se nikad nije dogodilo da neko ostavi tek rođenu bebu u travi, kako je to prikazao Dragan Teodorović. Policija je brzim radom, već posle nekoliko sati, otkrila šta se dogodilo, a Dragana je priznala da se porodila u blizini kuće i presekla pupčanik makazama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024