MINISTAR VULIN NA KOPAONIKU: Zahvaljujući ekonomskoj snazi Srbije možemo da ulažemo u policiju

Novosti online

27. 09. 2021. u 13:25

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas na Kopaoniku da će već ove godine biti završena nova policijska stanica, koja će doprineti da svi oni koji dolaze na ovu planinu budu sigurniji i bezbedniji.

МИНИСТАР ВУЛИН НА КОПАОНИКУ: Захваљујући економској снази Србије можемо да улажемо у полицију

Foto: MUP Srbije

- Zahvaljujući merama koje je sproveo predsednik Republike Aleksandar Vučić, kao predsednik Vlade, Srbija je danas ekonomski mnogo snažnija i upravo zato Ministarstvo unutrašnjih poslova ima prostora da ulaže u poboljšanje uslova rada policije i njihov radni prostor - rekao je ministar Vulin nakon obilaska Policijske ispostave Kopaonik.

Ministar je podsetio da će, u skladu sa dogovorom Ministarstva unutrašnjih poslova i Skijališta Srbije, od ove godine biti korišćen i helikopter za eventualnu evakuaciju povređenih skijaša, što je praksa u svakom svetskom ski-centru.

- Kao što smo ove godine Koridor 10 učinili najbezbednijom saobraćajnicom u Evropi, tako ćemo pojačanim angažovanjem naših pripadnika i pojačanim ulaganjem u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova na Kopaoniku i ovu planinu učiniti, siguran sam, najbezbednijim ski-centrom u Evropi - istakao je ministar Vulin.

BONUS VIDEO:

Snimljeni kosovski specijalci kako skidaju transparent ZSO u mestu Gornje Kušće

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost