MINISTAR VULIN: Uličari stvaraju atmosferu prezira u kojoj je dozvoljeno sve protiv predsednika Vučića

Novosti online

25. 09. 2021. u 13:05

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da „uličari“ koriste svaku priliku da ne samo povrede predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, već da stvore atmosferu takvog prezira u kojoj je dozvoljeno sve.

МИНИСТАР ВУЛИН: Уличари стварају атмосферу презира у којој је дозвољено све против председника Вучића

Foto: Tanjug

- Ako možete predsedniku Republike da psujete majku i govorite na taj način, šta je sledeće, da ga ubijete- upitao je ministar i predsednik PS-a Vulin u jutarnjem programu Prve televizije. 

Primetio je da uvek ima razumevanja i opravdanja za ponašanje takvih  „uličara“, kao što je Marko Vidojković, koga predsednik Nezavisnog udruženja novinara Željko Bodrožić brani navodeći da je Vučić napravio takvu atmosferu i da su takvi izrazi uredu. 

- To vam je isto kao kada siluju neku devojku, pa onda na sudu objašnjavaju da je sama tražila, jer je imala kratku suknju. To je ovaj uličar i ološ koji psuje majku predsedniku Republike, ženu koja ima osamdeset godina, koja je preživela bombardovanje RTS, jer je te noći bila na svom radnom mestu- rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin. 

Ministar je upitao kako bi se svako od nas građana osećao, da mu neko svakodnevno psuje majku, napada nas lično i našu porodicu, da li bi smo u takvoj situaciji reagovali burno i vratili tom ološu. 

- Da li bi iko zamerio Danilu Vučiću, koji je fin momak, da sretne te ološe u kafiću i reagovao prirodno, ljudski. Ja znam da se ništa neće desiti, jer bi se  Danilo iskontrolisao, jer zna da bi na taj način više povredio svog oca i baku- rekao je ministar Vulin.  

Aleksandra Vučića, kako je istakao, svakodnevno najgore vređaju, govore kako mu je otac šiptar, da će mu hapsiti decu po aerodromima, Vukana od četiri godine, Danila i Milicu da će ih pobiti ako ih negde vide. 

Ministar i predsednik PS-a Vulin je naglasio da bi "u slučaju da se ja prepustim "kreativnom besu" svi to osuđivali, tražili smenu i hapšenje", ali u ovom slučaju ironično je primetio da  je reč o „eliti“ i da je to zato uredu. 

Na pitanje novinara da li se i danas dešavaju situacije na koje je upozorio bivši predsednički kandidat Saša Janković, ministar i predsednik PS-a Vulin je rekao da opozicija Vučića da pobedi na izborima ne može i da se zato takve stvari i dalje dešavaju i naglasio da će bezbednosne službe u Srbiji učiniti sve da zaštite predsednika države.

- Saša Janković to nije rekao napamet, već zato što su mu prilazili određeni predstavnici zapadnih zemalja, koji su tražili od njega da učestvuje suštinski u ubistvu predsednika Republike- rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin. 

Aleksandar Vučić, kako je istakao, čovek je koji ne odgovara nikome osim građanima Srbije i to je razlog zašto pojedinima smeta. 

- Svi žele vladu sa deset stranaka od po pet odsto, jer im to daje mogućnost da ucenjuju. Mislite li da bi na ovaj način reagovali na Jarinju i Brnjaku da imamo vladu koja je podeljena između deset različitih partijica, da nemamo snažnog i  čvrstog vođu koji sam preuzme odgovornost i koji od vlade, skupštine, građana nije tražio da se zakloni iza njih- naveo je ministar i predsednik PS-a Vulin gostujući na televiziji Prva.

BONUS VIDEO: 

AUTO ULETEO U DEČJI PARK: Povređeno dete u Mirijevu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave