SPC KORISTI VIRUS korona kako bi ZARAZILA što više Crnogoraca, protiv Crne Gore se vodi BIOLOŠKI RAT: Skandalozna izjava Miraša Dedeića

Novosti Online

30. 06. 2020. u 17:59

СПЦ КОРИСТИ ВИРУС корона како би ЗАРАЗИЛА што више Црногораца, против Црне Горе се води БИОЛОШКИ РАТ: Скандалозна изјава Мираша Дедеића

Foto: M. Sekulović

Svetosavske litije nisu dobrodošle na Cetinje i neće se dozvoliti njihovo organizovanje - rekao raspop
PROTIV Crne Gore se vodi neobjavljeni rat u kome se koriste sva sredstva, uključujući i biološka, kazao je raspop Miraš Dedeić. On je dodao da svetosavske litije nisu dobrodošle na Cetinje, te da se neće dozvoliti njihovo organizovanje.

- Izvesni građanin koji se zarazio na utakmici u Beogradu preneo je koronavirus još nekolicini Cetinjana, koji ni krivi ni dužni ispaštaju slučajan susret s njim, tavoreći u izolaciji, koja preti celom gradu. Očito i namerno Srpska crkva iz Srbije dobija podsticaj da litijama širi koronavirus, kao biološko oružje, sa samo jednim ciljem da zarazi što veći broj građana, i nanese štetu crnogorskoj privredi i turizmu - kazao je direktor NVO CPC Miraš Dedeić.

Kako je dodao, neodgovorni građani, različitih profesija, daju javnu podršku takvim litijama, završavajući apele podrške rečima “ne damo svetinje”.

Po rečima raspopa Miraša “Takvi apeli koji pozivaju na masovne skupove su nerazumni, jer se na njima stanovništvo može masovno zarazit virusom, koji u mnogim slučajevima, naročito kod starijega stanovništva, izaziva smrt”.

Miraš naglašava da se sve ostale crkve i verske zajednice ponašaju saglasno merama koje je propisalo Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti.

- Zato svetosavske litije nisu dobrodošle na Cetinje i neće se dozvoliti njihovo organizovanje. Zaludu im uzvici “ne damo svetinje”, mi znamo da su te svetinje nezakonito prepisane s naše države na Srpsku crkvu, i da su naše, i da ih nećemo dati nikome, pa da će sva Srbija i Republika Srpska krenut u litije” -zaključio je prokletstvu predat od Vaseljenskog patrijarha Vartolomeja, Miraš Dedeić.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

Dile

30.06.2020. 18:13

Kakav nevernik i dilea , nema on ništa zajedničko sa verom u Boga. On je samo sredstvo u rukama milogoraca da razbije jedinstvo Srba u CG.

Mladen Mačar

30.06.2020. 18:19

Koga je briga šta je rekao Miraš?! I zašto je to skandalozno?! Pa ne treba mu uopšte davati nikakav značaj pobogu... Pas laje - vjetar nosi

Zikica

30.06.2020. 18:34

Ovaj je zabiravio da doda kako SPC koristi genetski modifikovani virus koji prepoznaje ko je koje nacionalnosti pa zaobilazi one koji se izjasnjavaju kao Srbi a napada sve ostale.

Mika

30.06.2020. 18:35

Da, ako je to istina, onda će vas zaobići korona, ali ćete nastradati od spostvenog neznanja i pohlepe.

Bonaparta

30.06.2020. 18:39

Ako je ovo njihov sveštenik i budući prvi čove CGC onda mi je jasno da je svim ovim licima treba stručna pomoć ozbiljne ustanove na duži period sa košuljama koje se zakopčavaju na leđima.

Warwho Youngman

30.06.2020. 18:43

Velika podrška braći u Crnoj Gori koja se bore da naše svetinje ne padnu u ruke ovog umobolnog mrznjom zatrovanog sektasa.Njegova ustasko-milogorska sekta koja je zvanicno osnovana u policiskoj stanici Cetinje,nece potrajati jos dugo...Mozete samo zamislite sta bi im se desilo da stvarno pokusaju da otmu neku crkvu ili manastir.

Suverena

30.06.2020. 18:51

Samo psihopata moze ovako nesto da zamisli! Vatikanske sotone se skrivaju iza ove izjave - one naredjuju sta veleizdajnici moraju da kazu.

Батица

30.06.2020. 18:53

Можда ће и тебе закачити,мрчо јадни. У најбољим си годинама

Slavo Vavic

30.06.2020. 18:56

zasto se daje medijski prostor ovoj karikaturi nije mi jasno?! koga briga sta on ima da kaze..nebitan je skroz

Milan

30.06.2020. 19:39

jeste i ja sam cuo,dole Srbi koji su zarazeni idu i biraju ko im lici na crnogorca i onda namerno kinu u njegovom pravcu i zaraze ga.Šta je sa mozgom ljudi?

Стефан М.

30.06.2020. 19:43

Распопе мирашу : на којим си ти дрогама!?

P.Zekovic

01.07.2020. 05:52

Oh, da je njegov mozak dinamit, nebi bilo dovoljno da mu digne kapu u vazduh. On i ne primecuje koliko je on zlo, toliko je glup.

Pedja

01.07.2020. 08:50

Proterati svako djubre iz Crne Gore koje zivi u Srbiji a podrzava Milu Djukanovica