Haos na Aerodromu Nikola Tesla: Pao sistem, ljudi besni, karte popunjavaju ručno

Novosti online

11. 12. 2019. u 17:00

Хаос на Аеродрому Никола Тесла: Пао систем, људи бесни, карте попуњавају ручно

Foto: P.Mitić

Tehnički problem traje od 15 časova danas. Trenutno zaposleni prozivaju putnike na osnovu broju leta.
Na Aerodromu "Nikola Tesla" pao je sistem zbog čega trenutno vlada potpuni haos u prostorijama naše vazdušne luke.

Tehnički problem traje od 15 časova danas. Trenutno zaposleni prozivaju putnike na osnovu broju leta.

Stvorila se ogromna gužva, a red pravi i to što se ne propuštaju prvo stari i deca, kako i važi pravilo, već po broju leta.

Karte se popunjavaju ručno. Misterija je trenutno i kako funkcioniše sistem preuzimanja prtljaga.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Патриот

11.12.2019. 17:40

Oво се назива "POWERED BY VINCI" главно што су урадили за годину дана концесије је да су прикрили све што је написано ћирилицом и што асоцира на Николу Теслу а друго нису практично урадили ништа. Одлична продаја концесионару! Једина је срећа је што је остало само 24 године њиховог управљања.

bager

11.12.2019. 18:08

Naravno da u Srbiji ne postoji zamenski server ,koji preuzima ulogu ,,,koji amateri hahahha,,jel putnici lestvama ulaze u avion i sami nose prtljagu ??

vladimir

11.12.2019. 18:38

I to je "život" i moguće dešavanje - pa šta? Bolje nego da su stornirani letovi do daljeg - zbog štrajka, kao u zapadnoj Evropi! Uostalom, francuska kompanija "Vansi" je zadužena za poslovanje aerodroma "Nikola Tesla"!

Majstor bob

11.12.2019. 18:47

Ovo im se cesto desava.Licno sam bio prisutan kad im je "pao" sistem.Putnike niko ne obavestava o cemu se radi kao da ne zive od putnika.Zaposleni se izgleda plase da kazu u cemu je problem.Mozda su losi programeri ili je tako program uradjen da bi ga neko " popravio". Za to vreme putnike koji cekaju a ima i male dece niko da ponudi kafom sokom vodom.Zalosno.

ПМ

11.12.2019. 20:41

@Majstor bob - Нису у питању програмери, јер користе комерцијални софтвер. Али људи у ИТ одговорни за операције и подршку очигледно јесу проблем.

Skoci pa reci hop

12.12.2019. 12:09

@Majstor bob - @Majstor bob bolje ispasti iz autobusa nego glup. Nema veze sa programom nego sa uredjajem za mrezu. @PM dzabe ti i softver i programeri kad nesto fizicki crkne... ali uvek postoji rucni boarding tako da niko nije ostecen i sve se vratilo u normalu za 2 sata

Jo pariz

11.12.2019. 19:08

Kupio ga francuz.to su bre belosvetski PREVARANTI.sto ga nije kupio neki nemac ili svajcarac.nego bas francuz.i jos ako je jEVREJ.