DAN PREPUN POGODAKA! Ovako izgleda kad "Tip" dominira!

Novosti online

01. 05. 2022. u 08:42

POSLEDNjEG dana u aprilu redakcija "Tipa" je svojim čitaocima dala veliki broj uspešnih predloga

ДАН ПРЕПУН ПОГОДАКА! Овако изгледа кад Тип доминира!

Foto: Profimedia

Tiket dana je ponovo prošao i svima koji su ga "prepisali" doneo sjajnu kvotu 6,82. Dobitni tiket možete pogledati ovde.

Pored tiketa dana uspešan je bio i naš najstariji tipster Milan Đurica. Dobro poznato lice sa poslednje strane našeg lista je kao i obično predložio tiket sa četiri para i ovoga puta je pogodio kvotu 10,18. Iskusan tip možete pogledati ovde.

Pored dobitnih tiketa naši tipsteri su u subotu predložili ukupno 20 fudbalskih mečeva od kojih je čak 18 bilo uspešno i donelo sjajne kvote. 

Uvek nam je posebno drago kada nam se naši čitaoci pohvale predlozima sa našeg sajta, što je i ovoga puta bio slučaj sa našim vernim čitaocem koji je u maj mesec ušao sa pozamašnim dobitkom. 

On je odigrao oba predložena tiketa a da njegova radost bude još veća hrabro je spojio tiket koji možemo nazvati spoj mladosti i iskustva i pogodio kvotu koja je sa bonusom iznosila čak 79,26. 

Današnji "Tip tiket" pogledajte ovde

Sve tikete našeg čitaoca koji nam se pohvalio tiketima skrojenih od naših tipova možete videti u galeriji ispod.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)