“GRAĐANI ” ULTRA FAVORITI: Siti i Junajted ukrstiće koplja u derbiju Mančestera

S. R.

06. 03. 2022. u 07:56

U 28. KOLU engleske Premijer lige u nedelju (17.30) na stadionu "Etihad" sastaju se Mančester siti i Mančester junajted.

“ГРАЂАНИ ” УЛТРА ФАВОРИТИ: Сити и Јунајтед укрстиће копља у дербију Манчестера

FOTO: N. Paraušić

Zbog trenutne forme i pozicije na tabeli, "građani" su proglašeni za velike favorite, što potvrđuje baš mala kvota (1,40) na keca.

FOTO: EPA

Četa Pepa Gvardiole ima manjih oscilacija u poslednje vreme, što je iskoristio Liverpul da se približi lideru na samo šest bodova,  uz utakmicu manje.

Zbog toga domaćin ima dodatan pritisak da pobedi u gradskom  derbiju.

Sa druge strane, Junajted izgleda neubedljivo sa tri remija u pet zadnjih utakmica, čak je i mesto u Ligi šampiona uspeo da dovede pod znak pitanja.

Posebno zabrinjava forma Kristijana Ronalda.

FOTO: AP/Tanjug

Portugalac je trebalo da povede tim ka trofeju, ali je u kalendarskoj 2022. tek na jednom pogotku i to nedavno protiv Barnlija.

Kada se pogledaju međusobni dueli, na poslednja četiri meča u Premijer ligi nije palo više od dva gola, a prethodno je 3+ viđeno baš na terenu Sitija u decembru 2019, kada je Junajted pobedio sa (2:1).

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 17:25

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima