NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Liverpul - NJukasl

N.P.

16. 12. 2021. u 09:33

LIVERPUL je spreman da ostvari osmu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima kada u četvrtak na Enfildu dočekuje Njukasl junajted.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Ливерпул - Њукасл

Foto: Privatna arhiva

"Crveni" su pobedili Aston Vilu u prošlom kolu sa 1:0, dok je ekipa Edija Heja izgubila od Lester sitija rezultatom 4:0.

Jirgen Klop foto: EPA

Tim Jirgena Klopa je ostvario neverovatan niz, poslednjih 20 mečeva su neporaženi na svom stadionu, nalaze se na 2. mestu Premijer lige sa 37 bodova, četiri manje od vodećeg Čelsija, tako da su apsolutni favoriti protiv Njukasla.


"Svrake" ako nastave sa partijama koje pružaju u zadnje vreme, teško da će obezbediti opstanak na kraju sezone, nalaze se na 19. mestu na tabeli sa 10 bodova, imaju najslabiju odbranu u ligi, na 16 mečeva primili su 34 gola.


Liverpul neće moći da računa na povređene Kurtisa Džonsa i Neta Filipsa, ali raduje vest da se Roberto Firminjo vratio treninzima i biće u konkurenciji za sastav.

Trener gostujuće ekipe Edi Hej nema problema sa povređenim igračima, ali moraće da promeni formaciju ako želi da izbegne novi poraz u prvenstvu.

Naš predlog 3+, kvota 1,32.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)