ČOVEK NIJE SA OVE PLANETE: Košarkaš Niksa nastavlja da oduševljava svojim partijama u plej-ofu

V.M.

08. 05. 2024. u 12:00

SJAJNI plejmejker Njujork niksa Džejlen Branson je naš večerašnji izbor i očekujemo njegovu novu sjajnu partiju protiv Indijane u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije (2.00).

ЧОВЕК НИЈЕ СА ОВЕ ПЛАНЕТЕ: Кошаркаш Никса наставља да одушевљава својим партијама у плеј-офу

Foto Profimedia

Niksi trenutno vode sa 1:0 u seriji, a naravno najzaslužniji za to je Džejlen Branson. Omaleni plej je u prvom meču ponovo pokazao klasu i sa 43 postignuta poena poveo je Nikse do vredne pobede (121:117).

Bivši student univerziteta Vilanova je apsolutni hit ovogodišnjeg plej-ofa, uz Entonija Edvards pruža ubedljivo najbolje partije od svih igrača i dovoljno je reći da je na protekla četiri meča postizao barem po 40 poena!

Prvo odbrana Filadelfije nije imala odgovor za njega, a sudeći po prvom meču, to je slučaj i sa Indijanom koja generalno nije poznata kao dobra defanzivna ekipa.

Od Bransona se večeras traži da ubaci 38 poena, što je zaista mnogo, ali ovaj košarkaš igra kao da je u transu i očekujemo da ponovo prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejlen Branson +37,5 (kvota 1,96)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu