JOKIĆ JE NEZAUSTAVLJIV U PLEJ-OFU: Nikola je sa ''metlom'' došao u Los Anđeles

V.M.

27. 04. 2024. u 13:17

NAŠ izbor je sjajni srpski centar čiji Denver večeras ima priliku da ''pometla'' Lejkerse sa 4:0 u četvrtfinalu Zapadne konferencije (2:30).

ЈОКИЋ ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ У ПЛЕЈ-ОФУ: Никола је са метлом дошао у Лос Анђелес

Foto: AP

Iako su mnogi mislili da će Lejkersi pružiti ozbiljan otpor Denveru, to za sada nije slučaj i Nagetsi su u Los Anđeles došli da završe posao posle dve uvodne pobede na svom parketu, što su i pokazali rutinskim trijumfom pre par večeri (112:105) za 3:0 u seriji.

Glavni razlog za sve te uspehe Nagetsa je naravno srpski centar i aktuelni MVP finala, Nikola Jokić. Popularni ''Džoker'' dominira iz meč u meč, sve u napadu Denvera ide ''kroz njega'', a o tome najbolje svedoči izjava Lebrona Džejmsa da je Denver jednostavno nezaustavljiv.

Jokić je do sada u seriji redom ubacivao 31, 27 i 24 poena, a večerašnji meč je poseno bitan jer bi ukoliko pobede ''izmetlali'' Lejkerse. Verujemo da će najbolji košarkaš sveta biti posebno motivisan da što brže odradi posao i očekujemo da uzme više šuteva nego na prošlom meču (9/13 iz igre) što bi trebala biti dobitna formula za plus.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +25,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici