SUPEZVEZDE SIJAJU U LOS ANĐELESU: Baksi traže preki negativne serije protiv Klipersa

V.M.

10. 03. 2024. u 11:45

VEČERAS ćemo od 20 časova gledati obračun jednih od glavnih kandidata za osvajanje NBA lige kada se sastanu Klipersi i Milvoki baksi u ''Kripto.kom areni''.

СУПЕЗВЕЗДЕ СИЈАЈУ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Бакси траже преки негативне серије против Клиперса

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini igraju sjajnu košarku, a da nije bilo slabog otvaranja sezone možda bi sada bili i prvi na tabeli Zapadne konferencije, ali i ovako se nalaze na soldinoj četvrtoj poziciji sa skorom 41-21.

Trener Tajron Lu je sjajno ukomponovao ekipu i ponovo pokazao zašto ga mnogi smatraju za najboljeg u ligi. Kada je oformeljen tim sa Lenardom, Džordžom, Vestubrukom i Hardenom svi su govorili da je nemoguće ukomponovati ih, ali iskusnu Lu pokazuje da je to i te kako moguće.

Klipersi su veoma neugodna ekipa, mogu vas pobediti na više načina jer pored ofazivnog arsenala koji imaju na raspolaganju poseduju i nekoliko sjajnih defanzivaca pa mogu igrati i na malo poena kao što je bio slučaj protiv Minesote koju su pre sedam dana savladali 89:88.

Nakon toga meča ostvarili su dbe pobede uz poraz koji im je naneo upravo Milvoki (113:106). Iako nije bilo Janisa, Lilard je preuzeo odgovornost u svoje ruke i vodio je Bakse do pobede sa 41 postignutim poenom.

Što se tiče Milvokija, on pokušava da se pronađe tokom čitavog dela sezone, ali kako ona promiče sve bolje izgleda na terenu. Dolazak Dok Riversa na klupu je doneo dosta iskustva i trenera koji zna kako se radi sa superzvezdama što se i vidi na rezultatima ekipe.

Gosti su trentuno treći na Istoku sa skorom 41-23, a drugoplasirani Kavalirsi imaju isto pobeda kao i oni, tako da će se u završnici sezone boriti za drguo mesto koje može biti veliki faktor u plej-ofu.

Milvoki je krajem februara i početkom marta vezao šest pobeda, ali nakon njih je doživeo dva vezana poraza (Voriorsi, Lejkersi) i biće orni da večeras prekinu taj niz.

Klipersi su sinoć igrali iscrpljujuć meč sa Bulsima protiv kojih su morali da nadoknađuju dvocifren zaostat sa poluvremena (112:102) i zbog toga veruemo da će umor odraditi svoje i tipujemo dvojku na Milvoki.

Vredi napomenuti da nije iskljueno ni da Tajron Lu odmori nekog od svojih nosilaca igre što je često bio slučaj ove sezone kada su igrali takozvane ''bek tu bek'' utakmice.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!