VASA MICIĆ DEBITUJE ZA NOVI KLUB? Trebalo bi da ima veću ulogu nego u Oklahomi

Novosti online

10. 02. 2024. u 12:15

SAT vremena posle ponoći novi klub Vase Micića, Šarlot hornetsi će ugostiti Memfis grizlise.

ВАСА МИЦИЋ ДЕБИТУЈЕ ЗА НОВИ КЛУБ? Требало би да има већу улогу него у Оклахоми

Foto: Profimedia

Srbin nije imao zapaženu ulogu u Oklahomi, minutaža mu je bila dosta slaba i krajem prelaznog roka trejdovan je u Šarlot hornetse.

Micić je zajedno uz Bertansa, Mena i nekoliko pikova zamenjen za Gordona Hejvarada koji bi trebao pomoći Tanderima u pohodu na titulu.

Videćemo da li će plejmejker naše reprezentacije imati veću ulogu u Hornetsima, a to će pre svega zavisiti od zdravlja Lamela Bola koji je aspolutno prva zvezda ekipe.

Što se tiče večerašnjeg meča, ovo su timovi koji nemaju za šta da se bore u drugom delu sezone. Šarlot nikada nije ni mislio da će do doći do plej-ofa, dok su nade gosta o doigravanju okončane nakon povrede Dža Morenta.

Obe ekipe zauzimaju 13. poziciju u svojim konferencijama, ali vredi napomenuti da gosti imaju značanoj bolji skor od domaćina (18-34 naspram 10-41).

Micić i Bertans su pod znakom pitanja i pitanje je da li će debitovati, ali svakako verujemo da ćemo gledati jednu opuštenu utakmicu i očekujemo da se igra u brzom ritmu, pa predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +219,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić