OČEKUJE SE DOSTA POENA: Voriorsi se prilagođavaju na brz ritam Pejsersa

V.M.

08. 02. 2024. u 12:35

SAT vremena posle ponoći košarkaši Indijana pejsersa će ugostiti Golden Stejt voriorse.

ОЧЕКУЈЕ СЕ ДОСТА ПОЕНА: Вориорси се прилагођавају на брз ритам Пејсерса

FOTO: Tanjug/AP

Nakon nešto slabijih igara, Pejsersi su vezali dve pobede i uhvatili zalet pred ovaj meč. Ekipa se polako prilagođava na dolazak Sijakama i sigurno je da će vremenom biti sve bolji.

Upravo su on i Haliburton projektovani kao glavni igrači ove ekipe i predvođeni trenerom Rikom Karlajlom trebalo bi da prekinu post od četiri godine neigranja u plej-ofu jer su trenutno šesti na Istoku sa skorom 29-23.

Indijana je poznata kao ekipa koja igra u veoma brzom ritmu, napadački je jedna od najboljih ekipa u ligi, ali je ne zanima preterano da igra odbranu pa je to sputava da beleži još bolje rezultate.

Sa druge strane, Voriorsi su počeli da igraju bolje, slavili su četiri puta na poslednjih pet utakmica i izgledaju sve bolje na terenu.

I pored tih trijumfa, jedna od najuspešnijih franšiza 21. veka se nalazi na razočaravajućem 11. mestu Zapadne konferencije i moraće da nastavi u dobrom ritmu kako bi se plasirala u plej-of ili makar plej-in.

''Ključevi'' ekipe nalaze se u rukama neprikosnovenog Stefa Karija. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena je jedini koji igra na visokom nivou tokom čitave sezone i u proseku beleži preko 27 postignutih poena po utakmici.

Ni Voriorsima nije strano igranje u brzom ritmu i zbog toga očekujemo meč sa velikim brojem poena.

NAŠ TIP: +244,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu