TIP - EVROLIGA: PAO će teško pasti

Novosti online

19. 01. 2024. u 12:25

EVO naših predloga za današnje utakmice Evrolige.

ТИП - ЕВРОЛИГА: ПАО ће тешко пасти

Photo: Cibona / Ivana Dergez

ŽALGIRIS – FENERBAHČE  2 (kvota 1,58)

Kako sezona odmiče, tako se sve jasnije vidi da Žalgiris nema kvalitet da se ozbiljnije umeša u borbu za plej-in. Ni dolaskom novog trenera Trinkijerija se ništa previše nije nabolje promenilo, a teško će i u duelu sa Fenerbahčeom koji je živnuo pod palicom Šarunasa Jasikevičijusa.

MONAKO - REAL MADRID  1 (kvota 2,00)

Mnogo problema sa povredama imaju Madriđani, i da to nije naivan problem videlo se prethodnog vikenda, kada su izgubili od Mursije u meču španskog prvenstva. Nepovoljna kadrovska situacija ih stavlja u podređeni položaj na gostovanju Monaku, jednom od pretendenata za fajnal-for.

PANATINAIKOS – PARTIZAN    1 (kvota 1,33)

Atinjani su trenutno ekipa sa najboljom formom u evropskoj košarci pošto se nalaze u seriji od šest pobeda u nizu, a 12 puta su slavili u poslednjih 13 utakmica! Upalila se mašina trenera Ergina Atamana i teško da Partizan ima čemu da se nada s obzirom na to koliko se muči od starta 2024.

VALENSIJA – ARMANI    -153,5 (kvota 1,90)

Dvoboj dva tima jednakog kvaliteta u kojem se očekuje neizvesna borba do samog kraja. "Manekeni" iz Milana su osakaćeni povredama, dok je Valensija u negativnoj seriji od četiri poraza iz zadnjih pet utakmica u svim takmičenjima. Otud se može izvesti zaključak kako neće biti previše kvalitetne košarke sa obe strane i zato predlažemo igru na manje poena.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)