CRVENO-BELI MORAJU DA ISKORISTE OVU PRILIKU! Teo i družina za početak ruše "slepe miševe"

M.M.

06. 12. 2023. u 13:07 >> 13:07

CRVENA zvezda će u 12. kolu Evrolige gostovati Valensiji.

ЦРВЕНО-БЕЛИ МОРАЈУ ДА ИСКОРИСТЕ ОВУ ПРИЛИКУ! Тео и дружина за почетак руше слепе мишеве

Foto: Crvena zvezda / Đorđe Kostić

Crveno-beli su prošle nedelje napravili dobar posao, prikazali su sjajnu partiju i savladali desetkovani Anadolu Efes rezultatom 97:83. Imao je turski predstavnik prednost na poluvremenu, međutim, kratka rotacija je učinila svoje. Ekipu je stigao umor a zatim je na red došla i povreda Vila Klajburna.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Nemanja Nedović koji je odigao neverovatnu treću četvrtinu. Momak iz Nove Varoši je meč završio sa 23 poena, pratio ga je Luka Mitrović koji je dodao 19, dok je Jago dos Santos brojao do 15.

Crvena zvezda sada ima skor od četiri pobede i sedam poraza i nalazi se na deobi 15. mesta zajedno sa Milanom. Polako ulazimo u drugu trećinu sezone i sada će izabranici Janisa Sferopulosa morati da dodaju gas ukoliko žele plasman u plej-of.

Vicešampion ABA lige danas gostuje Valensiji, ekipi koja je u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila pet pobeda. "Slepe miševe" sa klupe predvodi Aleks Mumbru i početak sezone im je bio sjajan. Igrali su timsku košarku i to je zaista donosilo dobre rezultate, međutim, svima je jasno da nedostaje individualni kvalitet.

Najbolji strelac tima je Semi Odželej koji u proseku ima 12,6 poena, dok je iza njega Kris Džons sa 11,6. Brendon Dejvis postiže 10,8. Srpski interenacionalac Stefan Jović na terenu provodi 15 minuta i ima učinak od 4,6 poena i 3,6 dodavanja.

Crvenu zvezdu očekuje dobar raspored i sada je dobra prilika da se popravi skor. Nakon okršaja sa Valensijom, snage će odmeriti sa Baskonijom u Vitoriji, a zatim će u "Štark areni" ugostiti berlinsku Albu.

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će Miloš Teodosić i družina upisati nove bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,14)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!